Ik gebruik al vele jaren Ecostyle Ultima. Het doet wat het moet doen en is milieuvriendelijk. De tweeëneenhalve liter is voor mij voldoende voor een jaar. Ik behandel daar ca 100 m2 mee. De Oosteinde rekent een schappelijke prijs.
Niets aan toe te voegen
Prima levering zonder problemen
Gras meststof ecostyle 20kg in handige, compacte doos verpakt en snel geleverd tegen scherpe prijs. Puik gedaan!
Buitengewoon eenvoudig * bestellen en snelle nette aflevering . * zelfde artikel bij een "conculega" (Bauhaus) wel op voorraad niet kunnen ontvangen .
wat ik besteld had was goed, alleen jammer dat ik zolang op mijn bestelling moet wachten.Zorg dat er genoeg voorraad is
Geachte mevrouw Monique, Helaas gingen de Elho bakken zo hard dat inderdaad 2 dagen de voorraad op was. Wij proberen dit altijd zo spoedig mogelijk op te lossen, en uiteraard word hier van ook op de hoogte gesteld. Uiteraard hebben wij nu meer bakken besteld zodat dit niet meer kan gebeuren. Met vriendelijke groet, Team DeOosteindeonline
Prachtige plantenbak
de bestelling werd snel geleverd en goede communicatie over product wat niet op voorraad bleek, vriendelijk en accuraat.
Snelle levering en goed verpakt
Ik had een probleem met een boom in onze tuin. Advies gevraagd en snelle en prettige reactie. H
Er is niets slechts te bedenken. Vandaag besteld en morgen in huis.
Snel en duidelijk .
Wel duurder geworden 't.o.v. 2021 Levering snel en correct.
Ik had wat aanvullende info nodig van een item. Telefonisch en in mail snel en adequaat beantwoord. Ook wel eens fijn: een webshop die telefonisch bereikbaar is.
Bestelling van meerdere producten gedaan. Netjes mail met link ontvangen om de bestelling te volgen. Twee dagen later wordt de bestelling geleverd, maar blijkt maar 1 van de 10 artikelen in te zitten. Domper! Hoe en wanneer de rest bezorgd wordt is voor mij de vraag. Dit kan ik nergens terugvinden. Niet duidelijk dus wanneer wat geleverd gaat worden.
Geachte mevrouw Laura, Wij hebben uw bestelling erbij gepakt, u heeft bij ons een loungeset besteld. Missen hier onderdelen van? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team de Oosteindeonline.nl
Een dikke voldoende, v.w.b. bestelling en levering, kwaliteit product moet nog worden bewezen, na gebruik!
Ruime keuze in aanbod en goede prijs
Ik ga de volgende keer zeker weer een bestelling plaatsen bij tuincentrum oosteinde.
Zeer prettig.
Dit is uitstekend geschikt om weg te geven als afscheid geschenk aan mijn collega's.
Snel geleverd en prima prijs.
Goed product
Snelle levering. Bij mijn 1e bestelling werd er 1artikel nageleverd. Als tip wil ik doorgeven, geef dit ook door aan de klant per mail of doe bij het geleverde een briefje met: 1 artikel volgt is niet op voorraad. Verder zeer tevreden
Mooie aanbieding, geen verzendkosten, snelle reactie en super bezorging
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen