op tijd bezorgd en verpakt
Fijne, overzichtelijke winkel met ruime keuze. Ik bestel hier vooral voer voor de vogels in mijn tuin en die smullen er van. Bestelling wordt ook altijd snel verzonden.
Ik had een klok gekocht, glas stuk voor omruilen geen probleem.
Goede service Snelle levering
Mijn bloempotten van Elho zijn snel verstuurd en netjes verpakt. Deze potten zijn gemaakt van gerecycled materiaal en staan prachtig in mijn interieur.
Snelle correcte levering
Geweldige service.
Online stond een grote monstera zonder leidstam. Toen ik daar kwam was het met leidstam. In de bestelling die hoe ik het dacht en hoe het online stond was het zonder leidstam. Dat zei het personeel om, maar dit was niet op voorraad. Ik had dit graag geweten voordat ik mijn bestelling kwam ophalen. Had ik anders keuzes kunnen maken.
Klantvriendelijk web-site, uitgebreid assortiment, concurrerende prijzen en snelle levering op de volgende dag.
Ik kom altijd graag in Hillegom Oosteinde. Er is altijd wel iemand die raad weet op alle tuin en kamerplanten vragen.
Gewoon goed zoals het hoort.
Prima geregeld.Werd gebeld en de bestelling stond klaar
Ik heb een pakket met klavertjesvier online besteld. Elders moesten die in grote aantallen besteld worden, hier was een kleinere hoeveelheid mogelijk. De site was gebruiksvriendelijk, ook kwam het Pakket goed ingepakt binnen. Echt een aanrader!
Ik vind het prettig om op deze wijze toch lokaal te kunnen kopen! De optie om op locatie te betalen is super en de producten zijn top.
alles heel duidelijk, alleen jammer dat ik via een andere firma moest betalen dit was nieuw voor mij. bij even doorlezen is alles goed gegaan.
Ik ervaar de Oosteinde als een super fijn tuincentrum. De medewerkers zijn allemaal even vriendelijk en graag bereid te helpen. Wij komen er graag want de collectie is mooi en uitgebreid.
Beschermkooi voor de pindakaashanger gekocht om grote vogels te weren en een dag later al in goede conditie ontvangen!! De vogels moesten even wennen maar nu kan ik weer genieten van hun gesmikkel!
Vriendelijk geholpen.
Goede en snelle service en goedkope produkten
Besteld online en binnen een uur al komen ophalen.
Bestelling op zondag gedaan. Maandagochtend werd ik gebeld dat de bestelling al klaar lag. Super snel en vriendelijk!
De zelfde dag kunnen ophalen dus snel en vriendelijk geholpen.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen