De zelfde dag kunnen ophalen dus snel en vriendelijk geholpen.
Eenvoudig bestellen, vlotte levering
De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Grote sortering planten. Vragen/problemen worden adequaat opgelost.
Mooie en goede producten tegen een zeer redelijke prijs. Zeer groot assortiment.
Een super mooi pakket planten.
Duidelijke website en updates m.b.t. de bestelling. Snelle levering en product voldoet aan verwachting.
De bestelde spullen kon ik de volgende dag afhalen. Werd gebeld door medewerker. Spullen prima kwaliteit!
Planten pakket besteld en een e-mail gestuurd
Mooie artikelen en niet duur .Wordt snel verzonden. Zal zeker vaker bestellen
Ik zocht vergeet me nietjes met een snelle, maar niet te dure levering. Hier maken ze het waar. Ook levertijd was top!
Aardig personeel
Dag van online bestelling ook online geleverd, wij zelf niet goed op opgelet dat cadeaubon alleen online geleverd werd, misschien voor mensen zoals wij er nog duidelijker er op zetten. :-)
Geachte meneer John, De digitale cadeau kaart word enkel via de email verstuurd. Deze ontvangt u niet via de post. Mocht u de email niet hebben ontvangen horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Originele beoordeling
18 december cadeaubon besteld, nu 28 december nog steeds niet binnen
goed en snel geleverd toppers sneller dan dat ik had verwacht. en altijd nog goedkoper voor mij. het nadeel het is niet dicht bij.
Precies wat ik bedoelde en besteld had super snel in huis. TOP.
Gezellige aardige medewerkers/sters. Ruime keus in kamer en buitenplaatsen! De koffiehoek niet overslaan, heerlijke broodjes en koffie!! Vijfhuizen is de favoriet!!
Had verkeerde lampjes binnengekregen en mocht ze houden omdat terug sturen duurder was! En kreeg meteen de volgende dag de goeie binnen! Super goede service!!
Artikel was makkelijk te vinden, afrekenproces ging snel en alle checkboxjes met "ontvang de nieuwsbrief" e.d. stonden standaard uit. Hier zouden meerdere bedrijven nog wat van kunnen leren. Order was binnen 2 uur verwerkt, levering was direct de dag erop.
Als betrouwbaar adres en voor eenieder een aanrader.
Product werd na betaling in no time bezorgd
Zeer goede behandeling. Resultaat van de bollen in het voorjaar zichtbaar en ik zal dan een foto uploaden.
Ondanks drukte kwam mijn bestelling snel. De kerstballen zijn goed en hangen al mooi in mijn guirlandes voor het raam. Vorig jaar ook mijn kerstballen bij jullie besteld voor de kerstboom.
Groente en fruit planten voor de moestuin van top kwaliteit
Alleen moest ik even wennen aan de manier van betalen!
goed bereikbaar
Schipholweg 1088