Zeer snel geleverd en keurig verpakt! Aanrader
Ik moet steeds achter de levering van de door mij bestelde grasmachine aan, als ik wist dat dit zó lang zou duren had ik deze elders besteld. Wel vriendelijke medewerkers.
Hoe en snel geleverd.
Om de zilvervisjes te bestrijden 4 strips gekocht. Nou ze zitten er op 5cm nar te kijken en te lachen maar er op gaan lopen op zitten, ho maar. Totaal geen effect, en 25 euro door de wc gespoeld.
Makkelijk besteld snel geleverd
Snelle levering van mooi product, aanrader !
Er zijn geen minnen
Had bij een tuincentrum eerder goederen van PEACOOK gekocht. was zeer tevreden over het product alleen het tuincentrum vulde naar mijn idee nooit de vakken en producten van PEACOOK aan. Vandaar zoeken bij het merk op internet en zag daar een lijst waaronder de Oosteinde Online.NL werd vermeld. Op de site gekeken en vervolgens een aantal items besteld die ik de volgende dag al kreeg aangeleverd in een prachtige verpakking waarbij schade aan het product nooit zou kunnen ontstaan. Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en zal zeker weer producten van het merk daar bestellen. Ook daar boven een bepaald bedrag GEEN verzendkosten worden berekend.
Heel goed.
Helemaal niets op aan te merken. Bestellen gaat eenvoudig, laagste prijs voor ecostyle gazon- en tuinmest die ik kon vinden op het internet, snelle en keurige bezorging, goede communicatie.
Ik beveel dit online tuincentrum aan. Vanaf de bestelling en betaling direct bericht met een overzichtelijke nota. De afleverings datum en tijd waren correct en heel snel. Wat er werd beloofd werd ook nagekomen. Ik vind dit geweldig. Dankuwel klantenservice voor jullie service.
Het bestelde werd snel geleverd
Bestelling verliep soepel en snel en accuraat geleverd
Met veel snelheid, en zonder moeilijk doen omgeruild. Hulde!
snelle levering!
Ik kende het product reeds. Erg makkelijk om het op deze manier te kunnen bestellen. Voor herhaling vatbaar.
snelle goede levering,van een goed product.
Snelle levering, geleverd volgens foto en afspraak. Goede service
Een bestelling die super snel ontvangen is, goed afgeleverd.
Prachtige kunstplant en goed verpakt verzonden.
Goede en snelle levering van de vleermuiskastjes. Nu is het alleen nog maar wachten op de vleermuizen.
Een 10 als het iets goedkoper was.
Wordt thuis gratis af geleverd
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen