Zeer goed.
Organische mest in grote verpskking van 18 kg. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
produkt was makelijk te vinden, snel besteld, betaling verliep vlot en de levering was onberispelijk
Duidelijk op de hoogte gehouden van bestelling tot (met track & trace) verzending en het product zoals op voorraad is aangegeven netjes verpakt thuis ontvangen . Zal zeker in de toekomst vaker hier winkelen .
Overzichtelijke website en snelle levering. Prima!
ruime assortiment en snelle levering
Snel, goed en wat lager geprijsd
Helemaal tevreden met mijn bestelling.
Prima site en snelle levering levering!
Na het plaatsen van de bestelling werd er al direct contact met ons opgenomen om een afhaalafspraak te maken. Bij het afhalen zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen door iedereen! Top!
Van het bestellen tot de levering verliep alles perfect.
Helpful and friendly staff who assisted me collecting my online order
Makkelijke site, snel geleverd en goed verpakt.
Gazonmest (zwaar pakket) werd snel bezorgd.
Geachte meneer Pim, Vervelend om dit te horen. Zou u contact met ons willen opnemen via [email protected]? Uiteraard zullen wij dan met u samen naar een oplossing kijken. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Originele beoordeling
Fles pokon was verpakt in een plastic zak. Dat was blijkbaar teveel voor de fles: arriveerde half-leeg. Beter verpakken dus.
Voor het afscheid van mijn dochter op het kinderdagverblijf, heb ik de ‘vergeet mij nietjes’ gekocht. Ze zijn te koop voor een goede prijs, de levering was snel en het was goed verpakt. Over deze ervaring ben ik alleen maar positief en mijn dochter kan dit uit gaan delen op het kdv.
Tevreden klant.
Besteld en de volgende dag in huis top!!
wellicht onnodig om stevige plastic zakken ook te verpakken in omdozen
Dit bedrijf heeft een overzichtelijke website en het bestellen is makkelijk. Word snel geleverd... De prijzen zijn vaak goedkoper dan de prijzen voor hetzelfde product bij o.a landelijke tuin & dieren ketens.
Gunstig
Vol tevreden, goed resultaat
Goed ,goedkoop, snel en keurig!
Goede en snelle service
Schipholweg 1088