Snel geleverd en goede kwaliteit
Snel en netjes geleverd
Artikel besteld via webside waar vermeld stond geen transportkosten maar toch in rekening gebracht. Vervolgens vraagstelling of men dit terug wilde storten de melding gekregen dat het aan google ligt. Slecht verhaal dit. Bestel nooit meer bij dit bedrijf. After sale service waardeloos. Bij BOL.com was het goedkoper geweest
Geachte meneer Robert, Helaas hebben wij inderdaad geen invloed op google, zoals veel webshop dit ook niet hebben. Wij hebben dit ook aan u geprobeerd uit te leggen, dat wij hier al jaren mee bezig zijn met google om dit op te lossen. Wij vinden dit ook erg vervelend hierom zijn wij er heel vaak mee bezig. In de winkelwagen worden de verzendkosten zichtbaar gemaakt, hierin staat de klant vrij om de bestelling af te ronden of te laten vervallen. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Ben onder de indruk hoe goed n gemakkelijk dit gaat
Alles prima
Er was wat misgegaan met de levering van mijn bestelling. Met 1 telefoontje was alles netjes geregeld. Top service van Oosteinde.
Zie boven.
Snel en volgens afspraak
Prima geholpen
Alles was naar wens niets op aan te merken.
De door mij bestelde zak tuinaarde was per ongeluk aan een ander verkocht, waardoor ik een ander en duurder merk moest kopen. En in plaats van de 3 bakken violen die ik had besteld, stonden er maar 2 klaar.
Snelle levering, goede service
Goede ervaringen, vlotte levering en terugbetaling van teveelbetaalde ivm niet meer te leveren zaken.
Gemakkelijk en snel te bestellen via de webshop en snelle levering
Het ophalen van 6 zakken potgrond snel en goed
Onvoldoende duidelijk op welke wijze het shoppen in deze Corona tijd vorm wordt gegeven. Moet je bellen, bestellen of langs komen voor bijvoorbeeld tuin aarde. De website is niet erg publieks vriendelijk.
Goed verzorgd
snel geregeld
Goede prijs, keurig ingepakt en op tijd.
Snelle en nette levering; communiceren goed en duidelijk. Houden zich aan de afspraak.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen