Snelle reactie van jullie om een afspraak te maken maar wel jammer dat niemand helpt om 10 x 40l aarde in mijn auto te krijgen. Als vrouw
Keuze uit veel producten. Overzichtelijke site. Snelle levering.
Telefonisch overlegd ivm alle corona maatregelen, keurig terug gebeld, weer overleg of iets te krijgen was etc. Weer prima uitleg en antwoorden en er werd echt moeite gedaan. Spullen opgehaald en alles prima. Wat een top service zeg
Snel en goed geleverd
niet van toepassing
prima kwaliteit en service
Ga dit jaar met pensioen en op deze manier hoop ik dat ik niet zo snel vergeten wordt.
werd goed en snel geholpen
Goed op de hoogte gehouden
Alles gaat snel en eenvoudig met bestellen, betalen en afhalen op het door Oosteinde bepaalde uren.
Ik werd netjes gebeld omdat niet alles voorradig was
Gebruikersvriendelijke website. Kwaliteit van bestelde product is prima. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering van het bestelde en e.e.a. was goed verpakt. Zeer tevreden klant hier.
Besteld volgende ochtend opgehaald. Prima
Als je iets vraagt over een plant is er altijd iemand die er verstand van heeft, men is klantvriendelijk en behulpzaam, als er iets besteld moet worden bellen ze ook als het gelukt is. ook online bestellen en afhalen in de winkel gaat prima en klantvriendelijk. Ik ben zeer tevreden.
prima en snelle afhandeling
ondanks dat mijn oranje violen er niet waren, hebben ze goed mee gedacht en mij top geholpen. goede service, vriendelijk personeel
Snelle afhandeling
Snelle levering heel blij mee
Gewoon goed spafspraak is afspraak
Was weer goed geregeld bij Oosteinde, alles zag er piekfijn uit en weer volop keus.
Alles stond klaar
Geweldig!
Heerlijk!
1 x gebeld om te zeggen dat de violen niet binnen waren. Daarna niet meer. Heb zelf na n week moeten bellen hoe het zat met m’n bestelling
Mijn bestelling kwam precies op de beloofde tijd binnen. Prima zaak en mocht ik weer iets nodig hebben, dan weet ik waar ik zijn moet.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen