Wat ik had besteld, stond op de afgesproken tijd klaar bij de kassa. Goed geregeld! Het zou wel top zijn als alle buitenlanden ook online komen te staan en niet alleen een paar voorjaarsbloemetjes. Het is tijd om weer in de tuin te gaan en ik mis echt de keuze uit de vaste planten. Als die er in staan, bestel ik zeker opnieuw.
Geen heel snel en prettigmPersineel altijd vriendelijk en behulpzaam
Telefonisch besteld en dat ging prima. Afspraak gemaakt om het op te halen. Alles verliep prettig en korrekt.
vlot betselt en vlot geleverd!
een geweldige service en super snelle levering toppie hoor
Zeer fijne grote winkel. Aardig en deskundig personeel. Goede sfeer.
Vriendelijk behulpzaam personeel, zowel ad telefoon als in de winkel. Mooie en betaalbare planten ed!
Super snelle service! Zeer scherpe prijzen!
Ik ben heel tevreden met de behandeling zo als het nu nootzakelijk is,
Prima site.
Super webshop, supersnelle levering, en super betrouwbaar! Bedankt DeOosteinde en tot supersnel weer.
Online besteld voor click and collect. Binnen een uur na mijn bestelling werd ik opgebeld dat het klaarstond en kon ik het mooi ingepakt ophalen.
Het zou fijn zijn als je even een bericht krijgt dat alles eerst verzameld moet worden! Geeft niet hoor dat je wachten moet maar dan weet je een reden!
vrijwel direct na het plaatsen van mijn bestelling werd ik gebeld en kon ik na korte tijd de spullen ophalen
Een goede prijs kwaliteit verhouding en behulpzame medewerkers.
Carry on
Mijn zorg over de start van het moestuinseizoen in een klap verdwenen, met dank aan Oosteinde en zijn webshop!
Ik had door de corona verwacht dat de levering wat langer zou duren, maar het pakket kwam keurig binnen een paar dagen.
Wat een juiste en snelle levering.
Snelle reactie op mijn bestelling en tevens een goede manier om toch je product te kopen
Online producten besteld. Werd dezelfde dag gebeld om op te halen. Super snel geregeld! Top!
Prima service ben blij dat ik weer wat planten kan kopen.
Super snel de bestelling op kunnen halen
Super goed geholpen, vriendelijk behulpzaam!
Voor het eerst artikelen besteld. voldeed aan de verwachtingen.Goede kwaliteit en volgens afspraak geleverd.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen