terasreiniger gekocht bij Oosteinde en dat voor de helft van de prijs van andere leveranciers.
Niets op aan te merken.
Heel vriendelijk personeel, bestelling werd netjes klaargezet, zodat ik het op kon halen toen het op de locatie was.
Bestelde producten uitstekend verpakt en compleet geleverd. Levertermijn volgens afspraak.
Niet hoeven wachten bij ontvangst en alles volgens de regels
veel keuze
Snelle levering. Bestelling stond klaar bij aankomst. De plant die ik had besteld zag er fris en gezond uit. Kreeg zelfs nog een hyacint kado. Wat een aardige mensen!
Het bestellen bij de webshop ging prima. Maar ik vond wel dat ik lang moest wachten voor ik mijn bestelling kon ophalen: Zateragmiddag besteld en pas woensdag ophalen.
Vriendelijk te woord gestaan, uitgebreid uitgelegd wat ik met de plant moest doen,daar ik hem ophaalde toen het erg koud was en ik op de fiets was.
Voor herhaling vatbaar
alles helemaal naar wens! Geen kritiek nodig
We zijn zelfs nog gebeld om een en ander te bespreken
Makkelijk iets te vinden Makkelijk te bestellen en keurig de volgende dag gebeld dat alles klaar stond.
Oosteinde is mijn lievelings tuincentrum wij wonen om de hoek ik kom er erg graag. Altijd een leuk assortiment voor goeie prijzen! Gelukkig nu ook online! Bedankt voor de mooie bloemen die gratis bij mijn bestelling zaten. Hopelijk tot gauw !
Er moest wel 4 uur tussen zitten maar ben snel gebeld. Wilde eigenlijk nog meer planten hebben maar door corona helaas niet mogelijk.
Prima ervaring
Tuincentrum in de buurt wilde niet de grafkaarsen leveren, gezocht en gelukkig een goede service gevonden
‘S morgens besteld, in de middag opgehaald. Vanaf de webshop 2 mooie paarse orchideeën besteld. Zijn ook werkelijk zeer mooi. En 6 potjes met narcissen. Ben zeer tevreden maar zal toch blij zijn als ik weer zelf mag winkelen.
Fantastische service .
Vandaag besteld is morgen in huis. Helaas was van 1 artikel alleen een andere uitvoering beschikbaar, maar hier werd netjes over gebeld voor akkoord.
Veel keus voor leuke prijzen.
Snelle service Leuke plantjes gekregen. Mannen hebben er mooie potjes bij gezocht. Nu wachten op de aardbeien plantje.
Alles is perfect verlopen
Schipholweg 1088