Goede kwaliteit/prijs verhouding
Eerste keer maar snel en punctueel geleverd
Omdat ik een paar honder kilometer moet reizen met openbaar vervoer heb ik voor de verjaardag in Hoofddorp maar een cadeaukaart online gekocht, zo hoefde ik niet te sjouwen met de gevraagde plant . Thuis uitgeprint en geplastificeerd, zodat het net een echte cadeaukaart leek. Leuk papiertje erom , een lintje met een felicitatie stikker vast gemaakt en ik had een leuk cadeautje wat makkelijk in de weekendtas mee kon . En de jarige kan zelf de goede plant uitzoeken.
Snelle levering en aantrekkelijke prijs.
Keurig de volgende dag 100 zakjes vergeet-mij-niet-zaadjes ontvangen om uit te delen als afscheidskadootjes. 100% tevreden.
Was zelf iets traag met bestellen! Maar de volgende dag bestelling afgerond! De volgende dag keurig verpakt geleverd. Top :))
Zeer goede en snelle levering
Vandaag terug gegaan met plant die ik 4 dagen ervoor had gekocht,de knoppen vielen er zonder reden uit,toen ik terug ging zei de ene verkoopster dat hij in een te kleine pot stond,en een andere verkoopster kwam met een hele andere snelle conclusie dat hij te donker stond( terwijl ze niet weet welk daglicht ik in mijn kamer heb) uiteindelijk draaide ze nog even er een knop uit en vond de plant er prachtig uit zien!! Conclusie klaar en ophoepelen ,totaal niet meedenkend van waarom zou de klant deze plant gekozen hebben,om de bloemen misschien?!zeer onaardige en teleurstellende reactie,terwijl ik de moeite had genomen om terug te gaan!!!!
Geachte mevrouw Poestkoke, Wat vervelend om dit te horen. Wij zullen uw bericht doorkoppelen naar het filiaal in Hillegom, zij zullen contact met u opnemen over de situatie. Met vriendelijke groet, Team deoosteindeonline.nl
5 dagen terug bericht van de Oosteinde lineaire gekregen . Maar de post zegt via track en tracé dat ze nog niets ontvangen hebben.
Geachte meneer Almere, Bedankt voor uw bericht. Als u contact met ons opneemt via [email protected] zullen wij u uiteraard gaan bekijken waar u bestelling is, Met vriendelijke groet, Team deoosteindeonline.nl
Goed product en keurig verpakt en snel geleverd
Het bestellen van de loungeset was erg gemakkelijk. Ik heb voor het bestellen ook nog contact gehad met de klantenservice en ze hebben me goed geholpen. De tuinset werd snel geleverd. De levering was erg goed te volgen.
Eerste keer besteld bij Oosteinde en levering was prima!
Ik ben heel erg tevreden.
Mooi product en snel geleverd
Duidelijke website en snelle en correcte levering.
Van oriënteren op de site/bestellen/op de hoogte houden van de bestelling en/of wanneer bezorgen en betalen allemaal een goed +
Snelle levering, degelijk product
Super snel geleverd, goed op de hoogte gehouden van de levering en het product is heel mooi en degelijk
Snel geleverd en een fijne service van een uitstekend product!
Snel thuisbezorgd
Snelle levering en goede prijs.
Levertijd bleek na aankoop wat langer dan op de website maar daarover werd je goed op de hoogte gehouden.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen