Prima, snel en adequaat maar kwaliteit van het zaad moet nog blijken.
Raad ik zeker aan
Produkten werden snel en correct afgeleverd tegen een goede prijs.
Parasolhoes besteld, product van goede kwaliteit.
geweldig
alles klopt en gaat vlot; prijs is ook goed als ik vergelijk met andere leveranciers van mijn product. Weet niet wat de nazorg zou zijjn als er problemen komen; dan laat een bedrijf pas echt zien wat ze in huis hebben om de klant bij te staan. Hoop echter geen nazorg nodig te hebben.
Ik ben zeer tevreden over alles
Fijn bedrijf!
Goed verzorgt op gestuurd en vlug in een woord tevreden klant en alles zeer duidelijk, bravo
De bestelling was op de beloofde tijd geleverd.
Snelle service, prima prijs.
zeer vlotte service en goede bediening
Kort geleden is mijn moeder overleden. Heel kort voor de uitvaart bedacht ik me dat het een leuk idee zou zijn na de uitvaart iedereen een Vergeet me niet te geven. Op internet vond ik een heel leuk kweek doosje voor vergeet me nietjes. Bestelde er 70. Belde voor de zekerheid De Oosteinde of de bestelling goed door gekomen was. De behulpzamen vrouw ging het direct uitzoeken en regelde dat mijn bestelling zo spoedig mogelijk de deur uit ging. De volgende dag had ik ze al in huis. Alles goed geregeld. Nogmaals dank hiervoor.
goede bezorging
Vrijdagavond een loungeset besteld en maandag werd ik al gebeld of hij diezelfde dag geleverd kon worden. Super!
Alles perfect geleverd
Duidelijke webshop, makkelijk te bestellen en te betalen . Aankoop: Hozelock tuinslanghaspel. De bijgevoegde handleiding maakt de montage gemakkelijk. De snelle levering maakt het compleet. Zeker voor herhaling vatbaar.
Ik had het snel nodig en dit was gelukkig ook het geval
ubbink filterclear besteld en ontvangen maar kon hier later geen losse slangen voor bestellen,moest dit weer bij een andere zaak bestellen. dit viel me tegen.
snelle accurate levering
levering conform afspraak, gewoon alles zoals overeengekomen!
Nadat ik eerst per telefoon uitgebreide info kreeg over het artikel, heb ik het online besteld. Maar na versturen bleek ik me vergist te hebben in de maat van de tafel. Dit was simpel te herstellen en ook geen probleem toen ik er nog iets bij wilde bestellen; financieel iets ingewikkelder voor het bedrijf, maar prima meedenkers. Goed gevoel!
Spullen in goede orde en snel ontvangen, goede prijs en kwaliteit.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen