uitstekend

Zoals altijd ben ik zeer tevreden over de snelheid, nette verpakking en overige service van De Oosteinde

netjes geleverd

Snel verzonden, maar slordig

Ik had een zak gazonmest van 20 kg toegezonden gekregen en twee doosjes graszaad. Helaas had men knullig de mest op de doosjes gelegd. Onder het gewicht zijn de doosjes kapot gegaan waardoor het graszaad voor een deel door de doos ronddwaalde. Qua prijs en verzendtijd in principe prima, maar ze hadden beter na moeten denken over hoe het verpakt werd.

Betrouwbaar

• Betrouwbaarheid

Supermooie en stevige tafeltjes!

Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en ze zien er heel mooi uit. Mijn tuin is weer een stukje mooier en gezelliger!

• Betrouwbaarheid

Goede opvolging via mail, goede en vriendelijk bezorging.

Geleverd vlgs afspraak

Levering correct vlgs. planningsfase en in stevige verpakking.

• Betrouwbaarheid

Eerste online bestelling een succes!

Ondanks deze onzekere tijden en leveringsdrukye vanwege het coronavirus, was mijn eerste online bestelling verassend genoeg snel geleverd. Bestelling was met twee dozen goed verpakt, en compleet geleverd. Mooie prijzen, mooie producten, en fijn dat er ook online reviews over artikelen op jullie website te lezen zijn.

• Betrouwbaarheid

Mijn bestelling correct geleverd, maar in gedeelten.

Had twee zakken tuinmest besteld, twee dezelfde, maar ze werden op twee afzonderlijke dagen geleverd. Dat verbaasde me enigszins.

• Betrouwbaarheid

Prima service, levering binnen enkele dagen. Er was door De Oosteinde een vergissing in producten gemaakt, maar deze is door hun zeer snel en correct gecorrigeerd. Ik kan niet anders zeggen dat ze een zeer goede service hebben.

• Betrouwbaarheid

Ook in deze drukke tijd redelijk snel en uiterst vriendelijk geholpen bij de aankoop van een tuinbank.

Snelle bezorging

Goed product , snelle levering , goede en vriendelijke communicatie!

Betrouwbaar en snel!

Snelle levering. Communicatie goed. Een aanrader!

Snel zonder problemen

İn deze tijden met een vertraging in de levering is mijn pakket snel aangekomen. De doos was helaas niet goed dichtgeplakt, maar ik miste geen producten. Binnenkoort oogaten, kan er niet op wachten:)

Heb nog niks ontvangen

Heb nog niks ontvangen

Triest!

Woensdag 8 april rond 14.00 uur mijn bestelling, een solar tuinspot, gedaan. Zaterdag 11 april kreeg ik de melding dat het verzonden was. Dinsdag 14 april om 15.00 uur, volgens de track & trace module nog steeds niet bij PostNL aangeleverd. Oké, de Paasdagen zaten er tussen, maar als je voordat je je bestelling binnen hebt al een winkel c.q. produktbeoordeling in je mailbox vindt, dan klopt er iets niet.

• Betrouwbaarheid

donderdag besteld, pas woensdag bezorgd

tevens geen voorraad kalk a 20 kg op voorraad, terwijl ik deze wel in winkel zag.

Supersnelle levering

Prettig

• Betrouwbaarheid

Slechte communicatie en bereikbaarheid.

Ik had 200 zakjes zaden besteld. Deze werden niet geleverd. Daar geen bericht van gehad. Meerdere keren achteraan gebeld. Wegens drukte waren er achterstanden. Mijn bestelling was nog niet eens verstuurd. Gelijk geannuleerd en gevraagd bedrag terug te storten. Dit zou geregeld worden. Helaas tot op heden niet gebeurd. Morgen nogmaals bellen.

Zeer teleurgesteld

Snelle levering wordt op de site vermeld. Als je hebt besteld krijg je mail dat het langer duurt. Vervolgens laten ze niks van zich horen als het niet op voorraad is.

prima prijs en vlot geleverd

prima prijs en vlot geleverd

Overzichtelijk en duidelijk!

Overzichtelijke en duidelijke website. Kwalitatieve goede producten

• Betrouwbaarheid

Prima en persoonlijke goede ervaring met deze webshop! Super.

Ik had per ongeluk te veel besteld, maar na contact te hebben gehad met de webshop, werd mijn betaling direct terug betaald. Persoonlijk en correcte benadering van de webshop. Voor herhaling vatbaar.

Geen negatieve ervaringen.

Schipholweg 1088