Mijn vijverpomp was stuk en ik kan natuurlijk niet zonder ;-) . Gelijk besteld volgende dag thuis. .....ook nog voor een mooi prijsje en gratis verzending. Ben helemaal blij. André
Kan niet veel zeggen omdat ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb.
Zeer tevreden.
Mijn bestelling was vertraagd (begrijpelijk in deze corona tijd), daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht en ook wanneer ik het pakket dan wel kon verwachten. Klein minpuntje was dat er beloofd was dat er een track and trace gestuurd werd maar deze heb ik niet ontvangen. Gelukkig was ik toch gewoon thuis toen het pakket werd bezorgd en alle bestelde producten zaten in de doos netjes verpakt. Ik ben tevreden!
Snel, goede bereikbaarheid en communicatie en persoonlijk
Ik was blij met de snelle levering. Daardoor kon ik spoedig zaaien. Alles kiemde snel.
De verzending heeft m.i. te lang geduurd. Mij werd beloofd dat deze binnen een aantal dag zou geschieden. Maar dat werden enkele weken. Als je het niet kunt waarmaken, zeg dat dan gewoon.
Geachte meneer / mevrouw IJlst, Wij begrijpen dat de langere levertijden inderdaad erg frustrerend zijn. Helaas krijgen wij de producten ook niet sneller binnen via onze leveranciers. Op onze webshop word ook vermeld dat de wacht tijden langer kunnen zijn, toen u bestelde kon onze leverancier nog redelijk op tijd leveren helaas is het daarna alleen maar meer uitgelopen. Wij doen onze uiterste best om bestellingen zo spoedig mogelijk de deur uit te krijgen. Met vriendelijke groet, Team de Oosteindeonline.nl
Zeer netjes op de hoogte gehouden over de vertraging tijdens corona
Ik heb 2 bloembakken van 40cm en 2 bloembakken van 50 cm besteld. Ik heb de 2 van 40 cm goed ontvangen, maar de bakken van 50cm waren platte platen die waarschijnlijk onder een bloembak horen. Ik heb dus geen complete levering gehad want ik heb niets aan de platte plaatjes van 50cm. Kan daar geen planten in zetten.
Geachte meneer Danny, In de schotels gaan inderdaad geen planten passen. Wij hebben uw bestelling direct erbij gezocht,maar wij zien dat u 2x de Elho bak 40 en 2x de Elho sauser 50 heeft besteld. Als u contact met ons opneemt via [email protected] dan zullen wij samen met u naar een oplossing zoeken. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Snel en netjes geleverd. Spontane mensen ook bij de klantenservice. De bedbank zoals omschreven, dus erg blij mee!
Duidelijke website en snelle verzendactie
Goed geholpen
De service van De Oosteinde Online is echt geweldig! Men heeft zelfs contact met mij opgenomen omdat de fabrikant het door mij gekochte product had gewijzigd, en men dit even met wilde overleggen. Enorm snelle verzending, goed verpakt. Kortom: een zeer prettige ervaring, shoppen bij De Oosteinde Online.
duidelijke website correcte levering
Als ze nog even erbij konden vermeldden dat het niet zo lang zou duren, was het uitstekend voor mij.
De levering liet nogal even op zich wachten. Het pakket was zwaar beschadigd, maar gelukkig de inhoud niet.
Prima bedrijf. Keurig geleverd. Duurde iets langer door de coronacrisis.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen