produkt voldoet aan de beschrijving getoond op de website, en aan mijn verwachting ervan
Om de vrijwilligers, sponsoren en business Breakfastclub leden van het Ronald McDonald Huis Den Haag te laten weten dat we ze niet vergeten zijn hebben we hen allemaal een zakje met "vergeet mij niet zaadjes" opgestuurd. Met dank aan de Oosteinde online hebben we dit heel snel voor elkaar gekregen. Nu maar hopen dat we ons Huis weer kunnen openstellen voor ouders en broertjes en zusjes die graag dichtbij hun zieke kindje willen zijn voor een kus, een knuffel of een verhaaltje voor het slapengaan.
Online aankoop ging vlot, levering was ook op tijd, zeker gegeven dat produkt niet op voorraad was.
Goede prijs kwaliteit, snelle bezorging
Planten zien er erg goed uit en zijn mooi verpakt. Goed aangekomen en volledig intact gebleven tijdens transport. Deels bloeiend, groot genoeg en allen ene hele mooie wortelkluit. Worrtelkluiten iets aan de droge kant maar niet uitgedroogd. Planten mooi groen. Moet je niet te lang in de verpakking laten maar direct planten. Betere kwaliteit dan verwacht, ziet er erg goed uit.
Voor het eerst een bestelling gedaan en die is, ondanks de drukte snel en goed ontvangen.
iets te lang onderweg geweest, uiteindelijk toch geleverd
Snelle en correcte levering. Perfecte goederen
Geweldig gedaan tijdens deze moeilijke tijd. Mijn dank.
Snelle verzending, prima service
Weer iets besteld en snel binnen.
Prima, snelle levering en goed op de hoogte gehouden. Bedankt
Klantvriendelijk
Tuinslang besteld, echter niet voorradig. Het geld is direct daarna op mijn rekening teruggestort. Correcte afhandeling
Goede webside goede bezorging formatie en correcte bezorging
Gemakkelijk bestelproces. Redelijke prijzen.
Online besteld vorige week en vandaag aan de deur geleverd. Prijs goed en kwaliteit perfect.
Alles was netjes verpakt in een doosje .
Bestelling zeer snel uitgevoerd , onverwacht want door Corona verstoorde markt zijn het zeer drukke en moeilijke tijden voor deze bedrijven
Moet nog gebruiken
Ondanks de corona quarantine kwam de bestelling veel sneller dan verwacht aan. De artikelen waren ook beter dan verwacht. Er ontbrak wel 1 artikel. De klantendienst antwoordde binnen de enkele minuten en de kleine fout werd onmiddellijk rechtgezet. Bedankt hiervoor. Ook die levering heb ik super snel ontvangen. Zeker een aanrader!!
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen