ontevreden

bestelling online geplaatst. na aantal dagen komt de melding dat het bestelde niet op voorraad is en nog wel enkele weken duurt. dat had ook gewoon bij het bestellen al duidelijk kunnen zijn lijkt me.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Zeer tevreden met de hozelock

Voor mij was vooral het oprollen van een tuinslang een lastig karwei. Met de hozelock doe ik dit in een handomdraai. Heb er niemand meer bij nodig. Ben erg tevreden met dit systeem en kan het iedereen aanbevelen. Ans

Gewoon kwalteit

Wat je orderd krijg je ook. Kwaliteit staat voorop.

Super snel

Super snelle service

Snelle levering, artikels uitstekend

Zeer vlotte levering, artikels uitstekend

• Betrouwbaarheid

Bestel hier nooit meer iets.

Mijn bestelling op internet kon niet volledig worden geleverd. Nu heb ik de bestelling na 10 dagen nog niet ontvangen. Ben benieuwd of het nog geleverd wordt. Dit is geen service. Gegroet, Jan Jansen, Veghel

• Kwaliteit N.v.t.

Prima webshop

Snelle levering, ondanks de corona tijd en de mogelijkheid tot achteraf betalen

• Betrouwbaarheid

wachten en geen informatie krijgen

ik heb een product besteld dat volgens de site op voorraad was. Na een dikke week hoorde ik dat het product er niet meer was. Of ik een ander product wilde. Dat wilde ik wel. Het zou worden opgestuurd. Nog niks ontvangen, geen bericht van verzending, helemaal niks. Alleen een mail nu met de vraag om ze te beoordelen.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering,goed verpakt, goed produkt , niet te duur.

Prima prijs Vochtigheidsmeter

Goede prijs/snelle levering.

• Betrouwbaarheid

Mijn vijverpomp was stuk en ik kan natuurlijk niet zonder ;-) . Gelijk besteld volgende dag thuis. .....ook nog voor een mooi prijsje en gratis verzending. Ben helemaal blij. André

• Betrouwbaarheid

kan niet veel zeggen omdat....

Kan niet veel zeggen omdat ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen heb.

• Betrouwbaarheid

Mooi product, zeer snel geleverd.

Zeer tevreden.

Klantvriendelijk

Mijn bestelling was vertraagd (begrijpelijk in deze corona tijd), daar werd ik netjes van op de hoogte gebracht en ook wanneer ik het pakket dan wel kon verwachten. Klein minpuntje was dat er beloofd was dat er een track and trace gestuurd werd maar deze heb ik niet ontvangen. Gelukkig was ik toch gewoon thuis toen het pakket werd bezorgd en alle bestelde producten zaten in de doos netjes verpakt. Ik ben tevreden!

• Betrouwbaarheid

Mooie tafel en snelle levering!

Snel, goede bereikbaarheid en communicatie en persoonlijk

Snel, goede bereikbaarheid en communicatie en persoonlijk

• Betrouwbaarheid

Ik was blij met de snelle levering. Daardoor kon ik spoedig zaaien. Alles kiemde snel.

Makkelijk en snelle bezorging

Overzichtelijk site en goedkoop

teleurstellend.

De verzending heeft m.i. te lang geduurd. Mij werd beloofd dat deze binnen een aantal dag zou geschieden. Maar dat werden enkele weken. Als je het niet kunt waarmaken, zeg dat dan gewoon.

• Betrouwbaarheid

Goed service voor een schappelijk prijs!

Zeer netjes op de hoogte gehouden over de vertraging tijdens corona

Slecht

Ik heb 2 bloembakken van 40cm en 2 bloembakken van 50 cm besteld. Ik heb de 2 van 40 cm goed ontvangen, maar de bakken van 50cm waren platte platen die waarschijnlijk onder een bloembak horen. Ik heb dus geen complete levering gehad want ik heb niets aan de platte plaatjes van 50cm. Kan daar geen planten in zetten.

Snel geleverd en topbank

Snel en netjes geleverd. Spontane mensen ook bij de klantenservice. De bedbank zoals omschreven, dus erg blij mee!

• Betrouwbaarheid

Product goed beschermd verzorgd en bezorgd

Schipholweg 1088

2141BG Vijfhuizen