Ondanks de corona tijd. Toch netjes op tijd bezorgd en duidelijkheid over bezorgd moment. Top 🔝
Prima, alleen de track en trace liep een dag achter
Mijn ervaring is een gunstige prijsstelling en betrouwbare levering.
Ruil mogelijkheid bleek niet te bestaan, in elk geval werd dit zeer moeilijk gemaakt
Geachte meneer / mevrouw Kuiper, Wij begrijpen dat onze omruil optie niet de beste is. Op het moment dat wij uw pakket retour hebben ontvangen storten wij het bedrag retour op uw rekening. U kan in de tussen tijd de juiste pomp bestellen. Wij zullen in de toekomst kijken naar een andere oplossing om dit sneller en soepeler te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Goede website, eerlijke prijzen en snelle levering!
Goede en snelle levering. Er ontbrak een deel van de zending en na eenmalig email contact werd dit super netjes aangestuurd.
Goede betaalwijze en goede levering
we hebben een geweldig goed artikel gekocht en ondanks de drukte op tijd geleverd top
Zeer positief verrast door de snelle levering in een moeilijke tijd.
Tevreden
Prima prijs, snelle verzending
ben tevreden over het product.
Erg fijn om in deze coronatijd toch tuin-producten te verkrijgen zijn om zelf plantjes te kweken.
enkele artikelen van AZ besteld. Prijs was gunstig en de artikelen zijn goed verpakt geleverd. Levering duurde iets langer maar dat ligt aan de Corona omstandigheden.
Goed kwaliteit, correcte levering !
Geleverd wat besteld is en op tijd. Zonder problemen
Ik heb een tuinhaspel ontvangen die stuk was maar ze sturen direct een nieuwe 👍
Snelle en correcte levering
order volgens verwachting geleverd.
Snelle levering is fijn, echter de aanduiding op de site, spreekt over 100 stuks per verpakking en kreeg 300 zakjes los gestort. Dat was extra werk, tellen en bundelen.
Ivm drukte 1 dag later, maar dat is netjes aangegeven.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen