OosteindeOnline.nl is één van de weinige firma's die dit kleine bambooharkje verkoopt en op voorraad heeft. Het was ook goed verpakt. De hele route van bestellen tot afleveren bij het Postnl punt was duidelijk, vriendelijk en snel.
De online shop is overzichtelijk en de bestelling is makkelijk te plaatsen. Levering was ook prima. Goed verpakt. Kortom dik tevreden
Echt hele mooie planten, goed verpakt en snelle levering
Snelle correcte levering
Ik had ook plantjes besteld en dacht dat dat nog wel eens tegen zou kunnen vallen. Maar ik werd aangenaam verrast door de grote zorg waarmee het ingepakt was. Het kwam keurig aan!
Goede levering
Prima service,had de producten al snel in huis. We komen er ook graag zijn meedenkend en zoeken naar oplossingen.
ok met minpuntje.
Beste prijs voor Gazon AZ ecostyle. Snelle verzending!
Hele mooie clematis ontvangen, die ook heel goed was ingepakt.
Zeer snelle levering.. zeer goed verpakt!! Kortom ..Alles perfect!
De planten zien er goed uit en zaten heel netjes verpakt in een tray met vakjes voor elk plantje
Fijne website, makkelijk zoeken en goede omschrijvingen
Snelle en betrouwbare leverancier. Product was goed verpakt.
Ik heb hier planten besteld en de planten zagen er zeer goed uit en er zatten zelfs nog waterdruppels op de bladeren, goed verzorgd. De levering was ook snel, ik ben zeer tevreden
Duidelijke commumicatie
Zeer tevreden over de geleverde producten.
Kom al jaren bij dit tuincentrum, prima kwaliteit en service maar online is het nog niet wat het wezen moet. Bestelling kwam niet goed door, foutje kan gebeuren en werd bij ophalen keurig rechtgezet maar als ik deze bestelling had laten bezorgen dan was het probleem minder makkelijk te corrigeren. Ook, hoe koppel ik mijn klantenkaart aan mijn online account?? Ik geef een voldoende maar er is echt ruimte voor verbetering zeker t.o.v. de concurrentie
Het bestelde product kennen we en wordt door Oosteinde voor de beste prijs verkocht. Eenvoudig online bestellen, betalen en thuis geleverd krijgen.
Volgende x bestellen bij u zeer tevrede
Geke fijne en duidelijke website,product s zoals afgebeeld.Het product was ook snel thuis,keurig verpakt.Een aanrader!
Mooie kruidenplantjes , snel en geleverd
Snel besteld en nog sneller geleverd. Goede kwaliteit plantenbakken.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen