De bestelling geplaatst en betaald. Na enkele dagen weer het geleverd.
Bestelling ging voorspoedig. Nu maar wachten tot mijn zaadjes uitkomen. Voor als je de deur niet uit kunt en je wild toch wat gezelligheid in je tuin of op het balkon brengen is dit zeker een uitkomst. Ook niet zulke hoge bezorgkosten, dus zeker de moeite waard. Bedankt hiervoor.
Zelfs een kleine bestelling word snel en keurig bezorgd,zeker een aanrader.
Ondanks de corona iets later bezorgd maar alles was netjes verpakt. Ik ben er blij mee
Ondanks de drukte bij het bedrijf hebben zij de zakjes bloemenzaad op tijd toegestuurd. Prima service!
De foutieve producten werden geleverd maar er werd mij direct een oplossing geboden.
Nog niet verder gekomen dan een bestelling. Begrip voor het feit, dat door corona een levering iets langer duurt dan 1 dag. Maar na een week is er nog niets geleverd. Wij moesten er zelf telefonisch achteraan, om te vernemen dat niet alle bestelde artikelen in voorraad zijn. Sindsdien opnieuw niets meer gehoord. Een goede website geeft aan of er voldoende voorraad is op het moment van bestellen. Uiteraard heb ik wel vooraf volledig betaald. Dit ben ik elders allemaal beter gewend.
Zeer tevreden. Goede en duidelijke communicatie. Goed product. Kortom zeer tevreden.
Zoals altijd ben ik zeer tevreden over de snelheid, nette verpakking en overige service van De Oosteinde
netjes geleverd
Ik had een zak gazonmest van 20 kg toegezonden gekregen en twee doosjes graszaad. Helaas had men knullig de mest op de doosjes gelegd. Onder het gewicht zijn de doosjes kapot gegaan waardoor het graszaad voor een deel door de doos ronddwaalde. Qua prijs en verzendtijd in principe prima, maar ze hadden beter na moeten denken over hoe het verpakt werd.
Geachte meneer Rik, Dit is zeker niet te bedoeling. Als u ons een email stuurt naar [email protected] zullen wij met een gepaste oplossing komen. Met vriendelijke groet, Team deOosteindeonline.nl
Betrouwbaar
Snel geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en ze zien er heel mooi uit. Mijn tuin is weer een stukje mooier en gezelliger!
Levering correct vlgs. planningsfase en in stevige verpakking.
Ondanks deze onzekere tijden en leveringsdrukye vanwege het coronavirus, was mijn eerste online bestelling verassend genoeg snel geleverd. Bestelling was met twee dozen goed verpakt, en compleet geleverd. Mooie prijzen, mooie producten, en fijn dat er ook online reviews over artikelen op jullie website te lezen zijn.
Had twee zakken tuinmest besteld, twee dezelfde, maar ze werden op twee afzonderlijke dagen geleverd. Dat verbaasde me enigszins.
Prima service, levering binnen enkele dagen. Er was door De Oosteinde een vergissing in producten gemaakt, maar deze is door hun zeer snel en correct gecorrigeerd. Ik kan niet anders zeggen dat ze een zeer goede service hebben.
Ook in deze drukke tijd redelijk snel en uiterst vriendelijk geholpen bij de aankoop van een tuinbank.
Snelle levering. Communicatie goed. Een aanrader!
İn deze tijden met een vertraging in de levering is mijn pakket snel aangekomen. De doos was helaas niet goed dichtgeplakt, maar ik miste geen producten. Binnenkoort oogaten, kan er niet op wachten:)
Heb nog niks ontvangen
Geachte meneer Blokker, Wij zien inderdaad dat uw bestelling langer is blijven hangen dan ons lief is. Helaas waren en problemen met leveren bij de leverancier i.v.m. het coronavirus. Wij gaan extra druk zetten om uw bestelling z.s.m. bij u te krijgen. Met vriendelijke groet, Team deoosteindeonline
Woensdag 8 april rond 14.00 uur mijn bestelling, een solar tuinspot, gedaan. Zaterdag 11 april kreeg ik de melding dat het verzonden was. Dinsdag 14 april om 15.00 uur, volgens de track & trace module nog steeds niet bij PostNL aangeleverd. Oké, de Paasdagen zaten er tussen, maar als je voordat je je bestelling binnen hebt al een winkel c.q. produktbeoordeling in je mailbox vindt, dan klopt er iets niet.
Geachte meneer Smit, Wij begrijpen dat dit allemaal erg vervelend is. Helaas worden de e-mails over de product reviews via een ander bedrijf verzonden en hebben wij hier geen invloed op. Wij vinden het erg spijtig dat u nu langer op uw pakket moet wachten, wij doen er alles aan om uw bestelling z.s.m. bij u te krijgen. Met vriendelijke groet, Team Deoosteindeonline
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen