correcte firma

Ik had de donderdag een bestelling geplaatst en de zaterdag werd deze geleverd. Goede dienstverlening.

snel bezorgd.

Defecte afsluitdop (gebarsten)

Een nieuwe fles Teaksealer gekocht en aangeleverd gekregen in een kartonnen doos met bescherming in de doos, waar bij het openen bleek dat de dop kapot was. Gelukkig lekte er niets. Vreemd is dat de fles goed beschermt verpakt was en de buitenverpakking onbeschadigd , lijkt daarom bijna dat de fles dop al kapot was voor verzending!

Goede website

Overzichtelijk en uit gebreid.

Alles prima

Precies zoals op de site, snelle service, top!

Heldere site, duidelijke foto's en omschrijving en snelle bezorgservice.

goed, en snel

de digitale betaling op hun site ging niet helemaal vlekkeloos, maar mbv de klantenservice is alles snel en vakkundig afgerond! Producten snel binnen. Er verse zaden!

Vandaag besteld, morgen in huis!

Goede, snelle service

Geleverd conform afspraak.

Snel en correct verpakt

Betere online winkel, overzichtelijke structuur, degelijke informatie over de produkten. Corrcte prijs. Snelle levering. Goede communicatie en een vlotte service.

Snelle levering, doelmatig verpakt

Ik moet het geleverde product nog gaan gebruiken, dus kan daarover nu nog geen ervaring delen.

goede website

snelle levering en Que prijs is ook netjes, Dus tevreden

Duidelijke site en snel bezorgd

Zeer tevreden.

Tuinpoorten online besteld. Keurig op tijd afgeleverd en heel goede kwaliteit. De service is ook enorm goed. De grondpinnen zaten er niet bij. Er werd beloofd dat ze opgestuurd zouden worden. Inderdaad de volgende per post ontvangen. Hulde voor de service. Mochten wij weer iets nodig hebben dan bestellen we zeker bij De Oosteinde. Foute beoordeling. Tuinpoort bij iemand anders besteld. Bij Oosteinde alleen maar onkruidbestrijding besteld. Afgeleverd op afgesproken tijd.

Echt top

Snel afhandeling Goedkoop Mooie verpakt Een aanrader

Snel en goed verpakt ontvangen.

Ben erg tevreden, goeie service.

foutloze levering

Goede communicatie, helder!

Ruime keuze aan scherpe prijzen

Duidelijke en eenvoudige site, snelle en correcte afhandeling van de bestellen. Één kleine opmerking, het zou leuk zijn moest je een track and trace ontvangen.

Snelle en accurate levering.

Prima afgehandeld

In een woord geweldig

Het was mijn eerste aankoop bij dit bedrijf nergens nog een bedrijf mee gemaakt die zo eerlijk en betrouwbaar is Een voorbeeld voor andere bedrijven Echt geweldig koop hier zeker vaker

Prima levering, op tijd.

Prima levering, op tijd.

top

snelle service, juist zoals foto

Herdenkingskaarsjes van Bolsius besteld, gekocht en werd vlot geleverd. Prima!

Voldeed aan de verwachtingen

Kreeg de juiste kleuren helaas van de rode kleur 2 deksels kapot. Doos vol zand en de potten niet.

Schipholweg 1088

2141BG Vijfhuizen