Zeer goede service. Hier ga ik zeker nog bestellen. Een tevreden klant uit België mvg Peggy
N.v.t
Dit was mijn eerste contact en alles verliep zoals was beloofd.
Volgens afspraak in goede orde geleverd
Regelmatig bestel ik bij deze winkel. Altijd snel en correct geleverd, goede communicatie en schappelijke prijzen. Vanaf € 40 gratis verzending. Perfect!
Mooie website, ik hoop er nog eens wat te kopen!
zeer tevreden
Pompje voor mijn water ornamenten besteld. Ik had er een besteld waarvan de capaciteit te klein bleek. Geen probleem, terug gestuurd en nieuwe besteld. Levering was snel en ook het geld van de eerste bestelling stond weer binnen een paar dagen op mijn rekening.
In deze tijd toch een snelle levering.
Alles naar behoren gegaan
Eenvoudig bestellen en zeer snel geleverd (volgende dag)
Snelle levering duidelijke communicatie en goede prijs.
Zeer tevreden, goede afhandeling, zeer snelle levering.
Snel verzonden, en bestelling netjes thuis geleverd.
Erg goede prijs en service.
Snel en goed geleverd
Heb nu voor de tweede keer besteld. Het eerste jaar heb ik advies gekregen; alles tot algehele tevredenheid.
Tevreden klant 😉
De belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ is waargemaakt. Prima prijs-kwaliteit verhouding en prima product.
snel geleverd , goed verpakt , kortom zoals men het wenst
Groot assortiment tuin en aanverwante artikelen. Prijzen zijn redelijk. Service en communicatie prima. Levering, ondanks Corona crisis, zijn beter En sneller dan de grote bedrijven!
De postbode was er duidelijk niet blij mee, maar de 4x 20 kg werden mooi thuis bezorg voor minder dan afhalen van een aanbieding bij de Gamma.
Mijn bestelling ( Factuurnr. OOS2020.03.0119) werd prima op tijd volgens belofte bezorgd. Daarvoor mijn complimenten. Maar het betreft hier een kleine blisterverpakking van 22,5 x 17 x 1 cm die tot mijn grote verbazing verpakt zat in een enorme doos, waarin wel plaats was voor 25 van dat soort blisterverpakkingen. Mijn bestelling had gemakkelijk in een bubbeltjes-enveloppe verstuurd kunnen worden. Gewicht dan: 90 gram. De verzendkosten waren € 2,49 geweest i.p.v. € 4,99 die ik moest betalen. Het geld is nog tot daar aan toe. Veel ernstiger vind ik uw gebruik van belachelijk veel overtollig verpakkingsmateriaal. En mocht dit misschien niet te maken hebben met onverschilligheid uwerzijds, maar met zo snel mogelijk kunnen verzenden, dan heb ik mijn bestelling toch liever een dag later in huis maar wèl in een verantwoorde verpakking.
Geachte meneer Dirk, Wij begrijpen dat het inderdaad erg zonde is om zo'n bestelling via pakketpost te doen in plaats van brievenbuspost, maar helaas mag dit artikel niet via brievenbus. Dit komt omdat het een bestrijdingsmiddel betreft, hier zijn strenge regels aan verbonden. Helaas was er op het moment ook geen kleinere verpakking aanwezig, normaal gesproken houden wij hier zeker rekening mee! Met vriendelijke groet, Team DeOosteindeonline.nl
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen