Zeer klantvriendelijk en punctueel.
Al eerder hier besteld. Gaat prima en snel geleverd. Aanrader
Snelle levering, goed verpakt, geen bijzondeheden.
Duidelijke productomschrijving. Goede service ! Vriendelijke en correcte behandeling . Voorbeeld: bij de ontvangst van het bestelde miste ik een onderdeel. Gebeld met de klantenservice. Het ontbrekende onderdeel zou meteen opgestuurd worden. Dus, gelukkig geen gedoe met terugsturen en wachttijden. Een bijzonder tevreden klant, Wim K.
Mijn bestelling, Filtraclean 6000 vijverfilter set, werd binnen de afgesproken tijd netjes en correct geleverd. Bij het uitpakken van de doos kwam ik echter tot de ontdekking dat de set anders was samengesteld, dan hetgeen op de website was getoond en omschreven. De tekst en afbeeldingen van de set op de website wijken af van de werkelijk geleverde onderdelen. Jammer, anders had ik een andere samenstelling van mijn bestelling gemaakt (filter en pomp niet als set, maar als aparte delen besteld). Na telefonische contact met uw medewerksters is dit erkend en (tegen meerprijs) opgelost. Goede service achteraf.
Originele beoordeling
Wij (gezin met 5 personen, waaronder een 9-jarig kind) waren erg tevreden over de ontvangst, de ligging, en de netheid van de bungalow tijdens ons verblijf op uw park. Voor de jongste deelnemer was het een belevenis om de, voor hem nieuwe, attracties te ontdekken en uit te proberen. Vooral het bijgelegen zwembad was heerlijk ! Voor de volwassenen was het een prachtig en ontspannen visweekend. Jammer dat voor het diner in uw restaurant de bediening en/of de keuken haar werk blijkbaar niet aankon, en wij na twintig minuten tevergeefs wachten zonder ook maar een consumptie o.i.d., te hebben genoten, onder wat protest en een flauw excuus van uw medewerker ("er zijn nog wel 40 ijsjes besteld, voor u aan de beurt bent"), het restaurant hebben verlaten.
Bijzondere snelle service! Ik was onder de indruk. Prijs van het product is/was laag,
Koop hier graag, nooit geen gelazer met bestellingen. Tip: doe nog meer aan klantenbinding en laat bestelgeschiedenis zien, zodat ik bepaalde artikelen opnieuw kan bestellen
Ik heb 35 zakjes met goudsbloemen zaadjes besteld. Ik werd keurig geïnformeerd dat die niet op voorraad waren, maar dat ze ze z.s.m. gingen bestellen bij de leverancier. Een paar dagen later was de bestelling al in huis. Top!
Na het bestellen en betalen, zeer snel geleverd.
Snelle en goede service niets op aan te merken
Prijzen zijn goed, gratis verzendkosten is een goede service en het pakket was snel in huis.
Ik heb al vaker wat besteld bij dit bedrijf en ik ben tevreden. Vlot geleverd; en als er iets veranderd moet worden of bij vragen, wordt het ook goed afgewikkeld; er werken echte mensen !
Pluspunten
Goede snelle levering.
VerbeterpuntenEigenlijk niet! Ga zo door
Pluspunten
Supersnelle levering Vriendelijke klantenservice
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. En er werken echte mensen, als er iets gewijzigd moet worden of er gaat iets niet goed, kun je gewoon overleggen !!
Verbeterpunten-
Pluspunten
prima zo
Verbeterpuntenprima zo
Pluspunten
Geen problemen; correcte en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijk en geen adertjes onder het gras
VerbeterpuntenMisschien ook op zondag kunnen leveren
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen