Snelle levering tegen een prima prijs.
Nvt
Kwaliteit van de boomcontainers zijn goed en worden snel.geleverd
Goede.kwaliteit en snelle bezorging
Snel verzonden.
De bestelling ging erg makkelijk. Ik vond het prettig om een ruime keuze aan organische/biologische zaden te hebben. De levering was snel in een goede verpakking.
Kan niet beter!
Goede ervaring veel zaden van oude bekende zoals : sluis : ik ben 74 en heb al van af jong elk jaar een organische groente tuin en ben met mijn familie in 1997 naar Ierland geëmigreerd om goente te vebouwen en te verkopen . zaad kiemd goed dus vers zaad want oud zaad kiemt niet zo vlug meer en als het nog ouder is komt het niet meer op maar als zaad niet opkomt kan nog door andere omstandigheden komen . Ook was het een snelle bezorging .
Kon niet alles vinden wat ik graag zou willen.
Ik heb mijn bestelling super snel bezorgd gekregen.
goed en snel geleverd
correcte levering
Snel geleverd en goed verpakt
Prima ervaring Hi
Toen bleek dat de bestelling niet helemaal compleet was en dus nog niet verstuurd kon worden, werd ik daar netjes van op de hoogte gebracht. Op mijn vervolgvraag werd ook vlot en correct gereageerd. Prima communicatie dus. En de bestelling kwam alsnog prima op tijd binnen.
Ik had 30 doosjes vergeet mij nietjes besteld, deze stonden heel netjes opgestapeld in de dois6.
Mooie keus uit cadeauzaden, makkelijk te bestellen en snelle levering!
Heb nog geen ervaring met de kwaliteit van zaden, ze zijn te zaaien pas in de lente
De zaden die besteld zijn, worden correct uitgeleverd en de kwaliteit van de opkomst na het zaaien is prima. Ook de presentatie aan diversiteit is geweldig.
Snelle levering, correcte communicatie, en goede producten.
Leuke vergeet mij nietjes besteld voor een afscheidsfeestje. Zaten in een erg leuk doosje. Levering was snel, bedankt!
prima zaak