Geweldig heel veel assortiment, mooie overzichtelijke website. Alles gemakkelijk te vinden en heel betaalbaar. Snelle levering.
Varied assortment, easy order and very quick delivery
Goede kwaliteit en snelle levering
Snel bezorgd. Geen problemen ervaren.
heb nog steeds geen bestelling ontvangen na 10 dagen ondanks mail dat het wel in orde komt ook verwarrend dat er 2 rekeningnummers voorkomen
Geachte mevrouw Anouk, Vervelend om dit te horen. Wij zien dat u al contact met onze klantenservice heeft opgenomen. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
De bestelling was precies goed en precies op tijd.
De keuze is reuze, erg overzichtelijk, goeie beschrijving. Vooral als beginnende moestuinier is dit fijn
Het is reeds ruim 10 dagen geleden dat de bestelling verzonden is,helaas heb ik tot op heden nog niks mogen ontvangen. Heeft u voor mij de track and trace zodat ik kan zien hoe of wat ..
Geachte meneer Anton, Vervelend om dit te horen. Wij zien dat u ook zojuist contact heeft op genomen met onze klantenservice. Zij zullen u uiteraard gaan helpen. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
Niks mis mee, supersnelle levering
Hartelijk bedankt
Duidelijk en snel, zal in t voorjaar kijken of de zaden het doen zoals verwacht
guter Preis, schnelle Liefrung, immer wieder gerne
Snelle levering, hopelijk goede zaden
Ontzettend goed
De site is duidelijk en vol met informatie over de zaden. De levering is snel
Heel goede ervaring dankjewel,top
Alles zoals verwacht!
Mooie zaden en snel bezorgd.
Flessen bloemenvoeding (Chrysal 1000 ml) gekocht), betaal elders dezelfde prijs, maar heb dan maar 500 ml. Kortom: zeer voordelig via koopzaden.nl
Simpel om te bestellen. Snelle verzending en levering!
Mooi assortiment, snelle verzending, goede service.
Snelle levering en goed verpakt!