Keurig en snel verzonden
Het bestelproces was zeer eenvoudig. De grens van geen verzendkosten (boven 40 euro) is zeer acceptabel. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending, wat overigens erg vlot ging en de bestelde producten waren goed verpakt, geen onnodig grote doos, en de bestelde producten zijn van zeer goede kwaliteit. Ik kom hier zeker terug als ik weer iets nodig heb voor de tuin!
Snelle levering en goed verpakt. Duidelijke site en alles makkelijk te vinden. Nu maar afwachten of de bloemen allemaal opkomen :)
niets aan toe te voegen
Snelle levering zoals ze beloven.
Fijn om zaden te ontvangen. Tevens staan op de zakjes duidelijk vermeld hoeveel kiem dagen de zaden hebben, zaai- en bloeimaanden en hebben de zaden een lange houdbaarheid.
Betaalbare kwaliteit
Makkelijk bestellen, ruime keuze, goede levering!
Ik zit al 14 dagen te wachten naar mijn bestelling!!! Ik heb mij voorgenomen niets meer te bestellen
Geachte meneer Weckhuysen, Wij vinden dit oprecht vervelend, helaas is uw bestelling kwijt geraakt bij de PostNL. Op het moment dat u ons op de hoogte heeft gesteld van het niet ontvangen van uw bestelling hebben wij deze direct opnieuw naar u opgestuurd. Wij gaan er vanuit dat uw bestelling nu in goede orde gaat aankomen. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
alles was goed en snel. ook netjes verpakt.
Optijd ontvangen
Alles snel verzonden en goed verpakt. Zou zeker volgende keer weer kopen
Zoals aangegeven: goede kwaliteit, ruime keuze en snelle levering
Fijne website, snelle bezorging. Gewoon goed
zie boven
Alles kwam via brievenbus post dus niemand hoefde thuis te blijven, en alles is nu al aan het ontkiemen
Het zag er prima uit! Netjes verpakt.
De website biedt gedetailleerde informatie over hun producten, op de voorraadstatus na. De prijzen zijn zeer concurrerend. Slechts een product was niet meer op voorraad nadat ik het had besteld. Dit was echter snel onder de aandacht gebracht bij mij. Mijn voorkeur oplossing werd ook snel gerealiseerd. De overige artikelen zijn uiteindelijk goed verpakt aangekomen.
De verpakking zag er erg goed uit
Makkelijke website, snelle verzending
snelle levering en prima product.
Het bestelproces verliep soepel evenals de levering. Wat beloofd werd, is waargemaakt.