Koopzaden,heel goed,dankjewel
Snel levering, goede prijs
Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. Ook het plaatsen van de bestelling ging prima
Product is of good quality as expected
Mijn bestelling is helemaal in orde aangekomen. Zo te zien is de kwaliteit goed en in ieder geval goed verpakt. Duurt een paar dagen, maar dat was van te voren bekend. Geen probleem uiteraard, aangezien ik toch nog een paar maanden moet wachten om te zaaien.
Snelle levering, alles zat netjes verpakt.
Waarom MOET ik dit invullen?
The best in business!
goede en snelle levering
Bedankt voor jullie zanden
Geachte meneer / mevrouw, Is er een probleem met uw bestelling? Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
Originele beoordeling
Ook
Bestelling gemaakt met korte deadline, beloofden dat deze op tijd zou zijn! Effectief op tijd ontvangen. Ook meermaals gebeld om bestelling op te volgen en me telkens even vriendelijk te woord gestaan.
Goede service, communicatie en bezorging
Medewerkers denken ook mee, zijn goed bereikbaar en handelen verzoeken snel af.
Duidelijk site, alles werd netjes volgens afspraak geleverd.
Super service
Duidelijke site, leuke producten en snel geleverd
Snelle levering, netjes verpakt. Op de site duidelijke info over de producten.
Vlot verwerkt en verstuurd, en vlug aangekomen.
Snelle levering, netjes verpakt.
had zaadlinten gekocht, zijn mooi verdeeld en de radijsjes waren binnen 4 dag en boven de grond
snel bezorgd, leuk product, handig verpakt. Blij mee
Zaden besteld, De foto is misleidend tov het doosje wat je krijgt. 100 gr zit een een klein doosje foto doet groter vermoeden. Maar 100 gr is voldoende voor de mtr die ik nodig heb.
Levering netjes en op tijd ontvangen