Levering netjes en op tijd ontvangen
Werd snel bezorgd
Netjes verpakt met zorgvuldigheid ingepakt.
Het assortiment is helder ingedeeld en duidelijk weergegeven op de website. Bestellingen verlopen soepel en leveringstermijn is zoals aangegeven. Prima producten; overall zeer goede ervaringen!! Aanrader!
Fijn dat er even werd gecommuniceerd tussendoor zodat de klant weet waar hij aan toe is.
tevreden
Gewoon goed. Artikel netjes ingepakt en volgende dag in huis.
Slecht.
Geachte meneer / mevrouw Aad, Vervelend om dit te horen. Als u contact opneemt via [email protected] dan zullen wij dit uiteraard gaan oplossen. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
Geweldige site snelle levering.
De zaden waren snel geleverd, zo zijn ze op tijde grond in gegaan!
Prima, snel en goede prijs ivm andere aanbieders
Bollen gekocht voor onze tuin, een product was beneden de gewenste kwaliteit en is keurig en snel vervangen. Aanrader!
Snelle levering.
Ik heb 7 zakjes zonnebloemzaden nodig op een moment dat niemand zaden plant (oktober). Bij verschillende zaken grijp ik mis want het is niet het seizoen. Bel met Koopzaden en wordt vriendelijk geholpen: "ik weet niet of ik die nog heb maar ik ga even voor u kijken". Ze blijken er nog te zijn maar ik heb ze nog voor het weekend nodig (het is donderdag, 14.00u). "Als u ze nu bestelt via onze webshop, doe ik ze vanmiddag nog voor u op de post". En inderdaad de volgende dag komt het pakketje binnen. Wat een geweldige service voor zo'n kleine bestelling!!!
Ik kon de te bestellen artikelen gemakkelijk kuezen op de overzichtelijke site. De bestelling verliep vlotjes en van de afwikkeling en bezorging werd ik goed op de hoogte gehouden. Wat ik misschien nog miste was een optie om bestellingen die ook best wat later mogen komen te kiezen. Niet weken later, maar het hoeft niet altijd perse binnen een of 2 dagen waarvoor leveranciers en bezorgers zich uitsloven. Als je maar weet wanneer het te verwachten is. Ik laat pakjes sturen naar een afhaalpunt, dat scheelt natuurlijk ook om niet thuis te hoeven blijven.
Zeer snelle levering.
Binnen enkele dagen mijn zaden ontvangen - brievenbus pakketje met porto 1.80 € - de opgevoerde kosten voor verzending zijn 2,99! Hou ik er wel een mooie bubbeltjes enveloppe aan over :-)
Snelle levering . Goede makkelijke website Verpakking goed
Snelle, levering en goede kwaliteit produkten
Heb tot 3 keer toe mijn mandje opnieuw moeten vullen maar steeds vliegt ie er bij de betaling uit en daarna is het mandje leeg. Gaat op andere sites wel goed
Geachte meneer / mevrouw, Vervelend om dit horen. Om welke producten ging het precies? Wij kunnen dan het systeem nalopen, wij hebben hier namelijk nog geen klachten over gehad. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
snel vriendelijk
Snelle levering en goed product
Er ging iets foutvan mijn kant en er werd adequaat op gereageerd