Snelle levering . Goede makkelijke website Verpakking goed
Snelle, levering en goede kwaliteit produkten
Heb tot 3 keer toe mijn mandje opnieuw moeten vullen maar steeds vliegt ie er bij de betaling uit en daarna is het mandje leeg. Gaat op andere sites wel goed
Geachte meneer / mevrouw, Vervelend om dit horen. Om welke producten ging het precies? Wij kunnen dan het systeem nalopen, wij hebben hier namelijk nog geen klachten over gehad. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
snel vriendelijk
Snelle levering en goed product
Er ging iets foutvan mijn kant en er werd adequaat op gereageerd
Bedankt en graag tot de volgende keer
Heel goed klant vriendelijk ?
Gewoon zoals het hoort
Super snelle levering
De bestelling wordt snel geleverd
Snelle levering. Goede kwaliteit. Ik ben tevreden.
Topservice!
Gewoon goed
Dit was wat ik zocht
Super tevreden Snelle levering Goede prijs kon hem niet goedkoper vinden
Wat zaden deels in de uitverkoop besteld. Bezorgd in gewatteerde envelop. Geen heel breed assortiment (qua varieteiten per soort) maar het voldoet en is ook niet duur!
Snelle afhandeling. Zakjes zaad kunnen prima in 1 normale enveloppe door brievenbus, dan kunnen verzendkosten lager. Inhoud zakje zaadjes teleurstellend weinig.
Alles verliep vlot, bestelling en levering!
Eigenlijk niks op aan te merken! Ik had paar zakjes met bloemzaden, levering was precies wat ik moets hebben. Ook een zeer snelle levering. Een ruime sortering aan producten dus ga zeker nog een x. Gr Carla
Waar ik bij een ander bedrijf bijna 3 maanden heb moeten wachten op mijn bestelling was deze er binnen 2 dagen. Verfrissend! Kwaliteit van de zaden nog niet te beoordelen, ze zijn pas net de grond in.