Ik had een aantal doosjes zaden besteld. De doosjes kwamen snel, maar een aantal van de doosjes waren niet meer zo netjes. Het karton was hier en daar omgebogen, gekreukt. Jammer, want ze waren bedoeld als presentje voor diverse mensen. Het is niet zo prettig om een presentje te geven waar de bovenkant al verkreukt is, en ook niet zo netjes om te krijgen. Helaas hadden we geen tijd meer om hierover te reclameren, dus hebben we de beschadigde doosjes maar 'gewoon' gebruikt.
Ik heb laatst een hele partij zaden gekocht. Zo al bloemen als groente. Sommige waren een beetje laat om nog te zaaien. Maar toch gedaan onder glas. En alles doet het nu. En met een inhaalslag. Ben zeer te vrede over de kwaliteit en snelle levering. En ruime keuze.
Reeële verzendkosten .voldoende verpakt. Naar behoren verzonden en in goede orde ontvangen.
Maar ze hebben hem 6 huizen verder op afgegeven, dus niet correct
Geachte mevrouw Jolanda, Vervelend om dit te horen. Helaas hebben wij geen invloed op wat de PostNL bezorger doet, uiteraard gaan wij dit wel melden aan de PostNL. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
top geregeld
Goed. 1 min puntje: ik had bij bestelling op jullie website aangegeven om het pakket af te leveren bij een PostNl servicepunt, omdat het (de laatste dag van) mijn vakantie was op de dag van afleveren. Helaas is het pakket toch bij mijn huisadres afgegeven. Gelukkig is het aangepakt door de buren, maar dat was eigenlijk niet de bedoeling. Zij werken ook, waardoor het ook fout had kunnen aflopen en mijn pakket niet op tijd bezorgd was of kwijt geraakt zou kunnen zijn. Er is ook geen melding door de brievenbus gedaan.
Klantvriendelijke communicatie en oplossingsgericht bij het niet kunnen leveren van een bepaald zakje zaden.
Geen verdere opmerkingen, goed zaad en goede levering!
Jullie hebben hetgeen ik vroeg zonder minimum bestelbedrag. Toppie.
Even verwarrend was de melding dat het produkt niet leverbaar was maar dat je toch kon bestellen. Snelle reactie op mijn bestelling en een vlotte correcte verzending. Al met al een positieve ervaring met Koopzaden.
Veel keuze en snelle levering
Ik hoop dat de zaadjes uitkomen, ze zitten in een cadeau
Snelle nette service en doosjes waren mooi
Op zoek naar een presentje voor mijn collega's kwam ik op de website. Ik bestelde zakjes basilicumzaad en turftabletten. De bestelling werd snel geleverd en alles zag er netjes uit. Ik heb nog wat materialen toegevoegd om het pakketje compleet te maken. En de QR code van de turftabletten heb ik gekopieerd zodat iedereen weet hoe ze die moeten gebruiken.
prima en snelle service. In goed verpakte doos kwam mijn bestelling binnen.
Ruime keuze, snelle levering. Wat ik wel graag zou zien is dat de betaling direct mogelijk zou zijn, niet via een omweg.
Alle zaadjes die gezaaid werden zijn uitgegroeid tot mooi plantjes enbloemen. Van hoge kwaliteit. Foto's komen later wel eens. Bedoeling is dat de bijen er goed mee zijn.
Snel geleverd.
Kon mijn bestelling nog diezelfde ochtend ophalen. Prima service!
Prima product, prima prijs-kwaliteit verhouding en snelle levering.
Goede en veelzijdige keuze, goede service en snelle levering.
Ik was 2 zakjes zaden vergeten en was geen enkel probleem ze de volgende dag nog bij de bestelling te doen. Verder snelle levering en als bestelling door brievenbus past een eerlijk bedrag aan verzendkosten