Eigenlijk hoef ik niets toe te voegen. De zending was goed verpakt en snel geleverd. Gewoon een betrouwbaar bedrijf.
Bestelling op tijd ontvangen. Goede informatie tijdens het bestellingsproces.
Gevonden wat ik heb gezocht
Ruime keuze aan leuke producten. De pakketjes werden snel en netjes geleverd.
Correcte zending zaden en goed verzorgd en snelle levering
Op 4 juni zaadjes besteld. Zou door de brievenbus komen. Nog niets ontvangen.
Geachte mevrouw Noordwijk, Vervelend om dit te horen. Als u contact met ons opneemt via [email protected] zullen wij u uiteraard gaan bekijken waar u bestelling is. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
De website was duidelijk en handig in gebruik. Op de website stond hoe snel geleverd werd. Dit was conform de feitelijke levering. Dat ik te laat heb besteld was mijn probleem. Hoe de kwaliteit van de zaden zijn weet ik nog niet. Zit namelijk nog in de verpakking.
De bestelling is snel bezorgd en ik kan aan de slag!!
Snelle levering in goede verpakking. Weet resultaat nog niet . Klantvriendelijk
Goed verpakt.
Reclame was 1 euro per zakje , prijs uiteindelijk 1, 60 euro. Onduidelijk.
super goed verpakt en snel geleverd. dank je wel.
Alles positief.
Ondanks dat de eerste levering het verkeerde product bevatte, is dit met goede service, vriendelijk en correct afgehandeld.
De levering duurde even maar daar werd wel over gecommuniceerd. Helaas kiemen de zaden van de muismeloen niet en van de nightshade tomaatjes maar de helft...
Groot aantal klavertjes 4 besteld als presentje voor onze unit. Werd volgende dag al afgeleverd. Erg blij mee.
Heel tevreden over de bloempotjes, maar jammer genoeg is de bezorging door PostNL echt beneden alle peil. De bezorger doet niet de moeite om te checken of er iemand thuis is, en brengt de bestelling rechtstreeks naar een afhaalpunt, niet eens het dinchtsbijzijnde afhaalpunt. De levering zouden wij zogezegd op 8 mei bekomen, hebben dan uiteindelijk op 13 mei vernomen dat we het pakket konden afhalen.
Geachte mevrouw Katrien, Vervelend om dit te horen. Wij zullen contact opnemen met PostNL om dit bij hun neer te leggen. Hopelijk gebeurt het niet nogmaals. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
Snel, goed kop zadjes.
Prima geregeld en snelle bezorging
Erg tevreden
Nog niets ontvangen
Geachte mevrouw Graus, Vervelend om dit te horen. Als u contact met ons opneemt via [email protected] zullen wij u uiteraard gaan bekijken waar u bestelling is. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
Grote keus en zeer snelle levering
Zaden zijn snel geleverd en ook nog een extra zakje erbij, leuke verrassing