Genoeg keuze in deze webshop. Producten snel geleverd tegen ene redelijke prijs.
Alles netjes geleverd
snel en goed
Ik was iets vergeten in mijn bestelling, na bellen kon ik makkelijk iets toevoegen! Heel fijn! Levering was ook snel.
Gewoon goed, zoals je mag verwachten.
Snelle levering, keurige service. Snel reactie op verzonden mail.
Makkelijk om te bestellen. Snel en goed geleverd.
Alles in orde.
Door omstandigheden moesten we last-minute van plan wijzigen en iets nieuws verzinnen. Bij telefonisch contact met het bedrijf werd een duidelijk tijdpad aangegeven qua verwachting van levering, zodat we dit in de nieuwe planning konden meenemen. Het bestel-en betaalproces was erg goed te doen en levering ook keurig op tijd en binnen het aangegeven tijdpad. Wij zijn erg blij met deze goede en snelle service. Mochten we in de toekomst weer bloem- of plantzaden nodig hebben, dan gaan we zeker kijken welke mogelijkheden/aanbod dit bedrijf dan heeft.
We hebben het gezaaid in goede moestuin grond en oefenen nu geduld uit.
Snelle levering van de bestelling! Netjes verpakt.
bestelling en afronding hiervan is prima
Bestelling was er snel.
Snelle levering. Goede site met voldoende informatie.
Fijne website, snelle levering, goed verpakt, toppie
Leuk product voor een mooie prijs
Zie hier boven.
Geachte meneer Joop, Bedankt voor uw recensie. Bedoeld u dat er te weinig zaden in het zakje zaten? Bij alle zaden worden namelijk de aantallen vermeld, die ongeveer in het zakje horen te zitten. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team Koopzaden.nl
Goed bedrijf
Ik heb een aantal zaden besteld uit het enorme assortiment dat ze hebben. Snel geleverd, door de brievenbus dus de verzendkosten zijn laag. Ik ben blij!
Snel en juist geleverd binnen de genoemde levertijd.
netjes verpakt, juiste levering goede kiemkracht.
Snelle levering. Goede kwaliteit. Fijne en snelle beantwoording van de vragen.
De producten snel via de post ontvangen en erg blij met de kwaliteit ervan. De producten zaten ook goed verpakt waardoor ze allemaal heel aankwamen.