Goed product, op tijd geleverd.
Was makkelijk om te bestellen en de levering was ook heel vlot.
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Voldoet aan alle verwachtingen
Zoals bovenstaand
Bestelling werd op beloofde tijdstip bezorgd en zag er keurig uit, geheel naar wens
Overzichtelijke website, snelle bezorging
snel en correct geleverd,dank je wel
Geweldig. Prima site en snelle levering
site is duidelijk. Netjes betaald maar niks geleverd. mail gestuurd en er is beloofd alsnog te leveren. Tot aan vandaag is dat nog steeds niet gedaan
Geachte mevrouw van Rooijen, Vervelend dat ook de 2de bestelling niet is aangekomen. Als u contact met ons opneemt via [email protected] dan kunnen wij samen met u kijken naar een andere oplossing. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
Positief
Prima en fijne service
Dit is de eerste keer dat ik bij jullie heb besteld en jullie gevonden via internet afzoeken. Stuur mij graag jullie nieuwsbrief; ik bestel volgend jaar weer zaden of bij een goede aanbieding nu weer. Ik ben hobbyist
De bestelde zaden werden snel geleverd en waren goed verpakt.
Omdat het momenteel vanwege corona bijna onmogelijk is om voor een zakje zaad naar de winkel te gaan heb ik het on line besteld. Tot zo ver helemaal prima. Alles wordt geleverd conform afspraak. Alleen de verzendkosten vind ik nogal overdreven. Voor een zakje zaad van 1,76 euro moet ik 2,99 euro verzendkosten betalen terwijl het gewoon in een envelop in de brievenbus komt. Ik betaal voor een postzegel 96 cent. En zoals mijn vroegere docent tuinbouw vertelde: "zaad is duurder dan goud". dus aan het gewicht kan het niet liggen.
Zaden werden vlot geleverd, attent mailtje tav de voorraad. Zeer tevreden. Mooie kwaliteit.
Goed verpakt,snelle levering
Conform afspraak geregeld. Zaden doen het goed.
Prima ervaring. De rpijzen zijn goed en de levering was snel.
Prima.
Zeer snelle levering. En als extra een prachtige zadengids gratis erbij geleverd.
Prima verlopen op de website besteld en ontvangen in de brievenbus
snelle adequate bezorging