Ze hebben veel zaden op voorraad dus dat is handig
Geachte meneer / mevrouw Memelink, 3 weken is inderdaad erg lang. Als u contact met ons opneemt via [email protected] dan gaan wij dit uiteraard samen met u uitzoeken zodat u z.s.m. uw artikelen ontvangt. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
Originele beoordeling
Al drie weken geleden wat besteld en week geleden bericht gehad dat het verzonden was maar nog steeds niets ontvangen. Maar wel een beoordeling ontvangen
Kwaliteitszaden, maar je moet het wel goed opkweken :). Voor een aanpassing van mijn bestelling kon ik het dezelfde dag nog telefonisch regelen. Prima service!
Aller eerst hang geraniumzaad besteld 8 zaadjes op komst 0 Gewone geraniums op komst 10
Geachte meneer Wim, Vervelend om dit te horen. Als u contact met ons opneemt via [email protected] gaan wij uiteraard met u kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
snelle levering. correct verpakt
Prima informatie en vergelijkingsmogelijkheden op intuïtieve website. Snelle levering in adequate verpakking. Goede prijszetting.
had de bestelling wel een dag eerder verwacht, verder toch prima!
Duidelijke website, overzichtelijk. Fijn dat er een redelijke keuze is uit biologisch zaad! Na bestelling snel een bevestiging en de levering was keurig verpakt en snel geleverd.
netjes verpakt snelle levering
goed verpakt en snelle verzending.
Het duurde eerst heel lang maar toen ik gemaild had lag het de volgende dag op pad
Helaas doen de komkommer- en maïszaden het heel slecht. Terwijl de rode paprikazaden het heel goed doen. Heel jammer dit...
Geachte meneer / mevrouw Faruk, Vervelend om dit te horen. Als u contact met ons opneemt via [email protected] gaan wij uiteraard met u kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
snelle afhandeling
Kwaliteit en levering naar wens
Mooi aanbod en zeer snelle levering in België. Netjes verpakt..
Super zowel service als product en levering!
Snelle en nette levering
got all my items well packed, some plastic recipients and not damaged will buy again
Goede zaden, ontkiemen snel Vlot geleverd
Snel geleverd en compleet
Groot assortiment zaden, ik was erg blij met de zaden van tropische groenten. Geweldig.
Op tijd en netjes afgeleverd.ook netjes verpakt.
Ik had de bestelling op tijd. Alles was keurig verpakt.
Nog geen resultaat van de zonnebloemen. Ze zitten in de potgrond. Nog even afwachten hoe ze het doen. De verwachtingen zijn hooggespannen.
Prima, snelle levering