Binnen 48 uur was alles wat ik besteld had binnen, en ook met brievenbuspost, dus hoefde niet thuis te blijven. En kreeg nog een zakje bijenbloemzaadjes erbij cadeau.
het duurde een paar dagen voor de aflevering .. maar geen probleem.. kwam netjes per post Of de kwaliteit van de zaden goed is kan ik pas over een paar maanden beoordelen..:)
Toen ik mijn bestelling binnenkreeg ontbrak er een item en een ander was kapot gegaan. Toen ik hierover mailde kreeg ik binnen een week het missende item en een vervangend item voor degene die kapot was gegaan. Kortom, het probleem was snel opgelost, heel fijn.
Duidelijke website met genoeg keuze in groentezaden. Snel geleverd en goede verpakking. De uitkomst van de zaden zal nog even op zich laten wachten, maar daar twijfel ik niet aan.
Fijne site snelle en nette levereing
Mijn bestelling was incompleet maar is meteen nageleverd. Echt top.
De 200 leden van onze bridge club hebben de zakjes met, vergeet me niet zaadjes, begeleid met een kaartje, zeer gewaardeerd.
Overzichtelijke website, concurrerend en snelle levering
betrouwbaar en beter dan andere sites
De klacht werd na mijn telefonisch contact gelijk verholpen en had het pakket binnen twee dagen in huis. Chapeau!
Snel geleverd wat ik besteld had
Duidelijke website, goed omschreven producten en ruime sortering aan producten. Producten waren goed verpakt wat voor mij belangrijk was omdat ik een aantal producten door moest sturen naar mijn zoon in Oostenrijk. Ik zal in de toekomst wel weer wat bestellen.
Top ervaring
Fijne webside en snelle en goede levering
De website ziet er goed en verzorgd uit, alles is duidelijk te vinden en de winkel heeft een ruim aanbod aan allerlei zaden. Als ik nog eens wat zaden moet kopen kom ik zeker terug op deze site. De levertijd duurde iets langer dan verwacht, maar dit is te verwachten vanwege Corona. Het enige minpuntje wat ik heb is dat er geen bevestigings e-mail werd gestuurd, maar dit vind ik persoonlijk niet super erg.
Uitgebreid aanbod. Correcte service.
Geachte medewerkers Koopzaden.nl, Ref facturen KZA2021.02.0728 en 0736; Best tevreden met uw zaden. Vlot geleverd. Te veel betaalde verzendkosten snel terug op mijn rekening. Wel merk ik op dat de aantallen zaadjes die ik in de zakjes Tuingeranium en Hanggeranium aantrof, erg krap. Respectievelijk 12 en 8 stuks telde ik. Of ze allemaal opkomen is nog koffiedik kijken. Maar Sluis mag er best een paar meer instoppen vind ik. Met vr groeten, GC Hoogeveen
Spulletjes netjes ontvangen,duurde wel enkele dagen.
Goed assortiment, snelle en correcte levering
Zakjes zaad kopen kan je eigenlijk overal. Wat zou de meerwaarde kunnen zijn? Misschien, als beginnend moestuin houder, meer informatie? Buiten wat er op het zakje staat?
Prima zaden en snel geleverd.
Vlotte levering, vriendelijk contact, alles prima verlopen