Snel levering en complete zaden voorad.
Ik heb bloemenzaden besteld en kattengraszaden.Alles is precies zoals beschreven en werd snel geleverd.Zeer te reden over zowel de levering als de produkten.
N.I.C.E.
Na wat zoeken op het internet uiteindelijk bij koopzaden terecht gekomen. Aanzienlijk goedkoper dan de meeste en de bezorgkosten zijn ook niet al te hoog. Levering was snel en compleet. Volgend jaar weer bestellen...
Er was een klein foutje gemaakt maar dat is top opgelost! Goede service
Keuze uit een breed assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Door het corona winkelbeleid via de web shop besteld, anders was ik het in de winkel gaan halen.
Doet wat het belooft. Levering volgens afspraken.
Goede en snelle verzending
prima levering, prima product
Alles direct geleverd
Via de webshop had ik een bestelling gedaan. Deze arriveerde echter met een onjuiste inhoud. Ik heb het bedrijf gebeld waarna excuses volgde en de fout werd hersteld. Het product war ik niet besteld had mocht ik houden. Na twee dagen kwam de juiste bestelling. Goed geholpen en erg klantvriendelijk.
Snelle levering en leuke cadeautjes voor afscheid cliënten
Super makkelijk te bestellen en heel snel geleverd
Alles wat ik besteld had snel en netjes geleverd, goed verpakt. Artikelen ook prima kwaliteit.
Alles goed te vinden
Snelle levering en uiterst milieuvriendelijk verpakt.
Next day in house
Snelle en accurate levering
Bestelling lag snel klaar en er werd de volgende ochtend gelijk contact opgenomen over het moment van ophalen
Geleverde producten werden volgens afspraak geleverd en voldoen geheel aan mijn gestelde eisen.
prima, resultaat zaadjes nog niet bekend
Moest even wachten corona drukte. Maar keurig ingepakt.
Het bestelproces en communicatie verliep zeer goed. Vrij snel was alles klaar incl. Track en trace. Vervolgens duurde het nog enkele dagen voordat de bestelling door PostNL werk opgepakt.
Goede service en producten, ik bestel graag bij koopzaden.nl Zaden ontkiemen snel en eigenlijk altijd. Voordelig voor de kwaliteit.