Bijzondere soorten in het assortiment, snel geleverd
Gewoon zoals het hoort
Goed contact, prettige afhandeling
Het was de eerste bestelling. Deze is prima gegaan en ontvangen.
Simpel en snel
Snelle levering, pakket goed verpakt en alles bestelde artikelen in 1 keer geleverd
snelle levering, goede spullen
nee
uitstekend
Alles was keurig verpakt en daarbij ook snel geleverd.
Gemakkelijk te bestellen. Meteen betalen. Zaden snel in huis . Top.
De site is overzichtelijk en het aanbod heel groot. Ik kon snel en makkelijk mijn bestelling plaatsen. De levering was snel en netjes verpakt.
Kwaliteit en goede service
Leuke zaden, d.w.z. naast de reguliere zaden voor je moestuin ook wat meer aparte soorten en rassen. Snelle en correcte levering ook.
Nu nog kijken of het allemaal goed opkomt
Vrij last minute besteld. Er werd meegdacht en meegewerkt. Top service.
Ik kon kiezen uit een heel ruim assortiment zaden en de levering was snel.
Fijn dat uw klantenservice adequaat reageert.
Als jarenlange klant van Oosteinde Hillegom was ik gedwongen dit jaar enig zaaigoed op internet te bestellen. Dan blijf je natuurlijk bij je eigen leverancier. Zoals gewoonlijk: zeer tevreden.
Snelle en complete levering van bestelde zaden,zal zeker nog eens bestellen! Kwaliteit zal zich pas in de zomer bewijzen maar komt vast goed
Ik heb zaden voor mijn groentetuin besteld en was verrast door de snelle levering. De kwaliteit kan ik nu nog niet beoordelen want ik moet alles nog zaaien en dan afwachten wat het wordt.
prima service