Mooi assortiment biologische zaden

Ik was op zoek naar koriander om zelf te kweken, omdat verse koriander moeilijk te vinden is en áls het ergens verkocht wordt in een hoop plastic verpakt is. En was aangenaam verrast door het assortiment. Heb nu 7 verschillende kruiden en andere zaden in huis om zelf te kweken. Ben natuurlijk begonnen met de koriander, maar heb me niet aan de aanwijzingen gehouden. Ik heb 11 zaadjes eerst een nachtje in water geweekt en toen pas gezaaid. Met groot succes. De foto is gemaakt toen ongeveer de helft van de 11 zaadjes was opgekomen. Inmiddels zijn ze allemaal opgekomen. De sterrekers kan ook binnen gekweekt worden, maar de andere soorten zaai ik later, als ze bijna naar buiten kunnen. Ik verheug me erg op het zelf kweken van waterkers, in een oude metselkuip die water opvangt van het dak van het schuurtje.

Prima geleverde en leuke Groen-cadeautjes

3 kweekkastjes

Goede kwaliteit en vlug geleverd. Tevreden klant...

Snelle levering.

Voor het eerst bij jullie besteld.Super tevreden.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Ondanks het misverstand bij de bestelling (was niet verwerkt) is dit onmiddellijk rechtgezet en heb ik daarna zeer snel mijn producten mogen ontvangen

• Betrouwbaarheid

Overzichtelijke website, scherp geprijsde producten en snelle levering.

Heel enthousiast! De website is overzichtelijk, het aanbod is qua prijs perfect en de levering was super snel!

Veel biologische zaden

Goede kwaliteit zaden.

Goede kwaliteit, snelle levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Betrouwbaarheid

Topadvies voor premium pakketjes zaden voor onze school

Bij telefonische navraag of er een groter aantal zakjes zonnebloemzaden op voorraad waren, kreeg ik de tip op premium "weggeef"zakjes te bestellen: Dat paste nog beter in ons plan! Dus Bereikbaarheid: top, antwoord: super!

Top cadeau

Om de bewoners waar ik voor gewerkt heb een hart onder de riem te steken en ze heel veel geluk te wensen heb ik iedere bewoner een Klavertje Vier gegeven. De reacties waren emotioneel en hartverwarmend. Een beter cadeau had ik mij achteraf niet kunnen bedanken. De display maakt de presentatie compleet. En leuk om om deze manier te overhandigen. Ik had voor de zekerheid rekening gehouden met extra levertijd, maar dat was zeker niet nodig. Ik had de bestelling erg snel en keurig verpakt in huis.

Uitstekende levering en service

Vertraging buiten de schuld van Koopzaden werd uitstekend opgelost. Zou er zo weer een bestelling plaatsen.

Snel en correct!

Snelle levering en precies zoals ik gehoopt had, dank!

Goeie zaden

De vergeet-mij-nietjes groeien goed.

Nette en snelle levering

Bestellen via een overzichtelijke website, gevolgd door een snelle levering. Top dus!

Goede service goed verpakt

Snelle correcte levering

• Betrouwbaarheid

We hebben de doosjes met zaadjes cadeau gegeven aan verzorgend personeel .Iedereen vond het erg leuk . Het doosje ziet er ook erg leuk en verzorgd uit .

• Betrouwbaarheid

Prima, men doet wat er wordt beloofd

Zie hierboven

Was lekker zaad.

Ik heb ze in de grond gestopt..

• Betrouwbaarheid

Fijne site voor alle zaden, goed verpakt en snel bezorgd.

Fijne website om zaden te bestellen, alles is snel te vinden. Vaak ook meerdere type per soort beschikbaar. Altijd goed verpakt en je pakket is goed te volgen via email updates en track&trace. Ik zou hier zeker weer kopen.

Goede klantenservice

Prettig geholpen, mijn probleem werd soepel en snel opgelost. De volgende werkdag had ik een vervanging!

heel goed

goede service snelle levering prijs en verzendkosten goed

• Betrouwbaarheid

Snel en conform bestelling geleverd

Prettige site voor het bestellen van oa zaden voor de moestuin. De site is uitgebreid met veel producten voor zowel moestuin als tuin.

• Betrouwbaarheid

Super netjes en snel de levering

Snel geleverd, goede zaden

Behoorlijk aantal zaden besteld, snel geleverd, zou zeker aanbevelen

Schipholweg 1088

2141BG Vijfhuizen