Mijn kerst- en nieuwjaarswensen wilde ik ditmaal eens aanvullen met een klein en nuttig geschenkje. Dit heb ik gevonden bij Koopzaden.nl in de vorm van een klein zakje bloemenzaad, het zogenaamde bijenmengsel. Ik hoop en verwacht dat mijn familie en vrienden er blij mee zullen zijn.
Super leuke betaalbare zaaddoosjes!
Juiste zaden, goed verpakt en snelle levering. Kwaliteit van de zaden nog even afwachten worden volgend voorjaar gezaaid. Maar ik ga er vanuit dat deze zaden van goede kwaliteit zijn.
Ik heb het product uitgedeeld en kan het niet beoordelen op dat het doet wat het moet doen. Het ziet er leuk uit, en het kwam op tijd binnen.
klantvriendelijk en snelle service
Bestelling goed en snel verzorgd
Heel attent dat er gebeld werd over de levering van de showdoos. de levering was heel snel. Het werd enthousiast ontvangen, voldoende doosjes voor het hele team en leuk dat iedereen zelf een keuze kon maken. Het zag er, verpakt in de showdoos, heel feestelijk uit!
Kwam netjes binnen. Was goed ingepakt.
Doen erg hun best om dingen te regelen
De plantjes waren keurig verpakt en goed aangekomen. Kwaliteit van de plantjes is ook mooi. Snelle levering ook.
Heb klaver-4 zaadjes gekocht, aan mijn kleindochter gegeven, die ze op haar verjaardag aan bepaalde mensen mocht geven. Haar reactie en die van de ontvangers: hartstikke leuk opa!
snel geleverd, mooie zaden (lijkt me), binnenkort zien we het resultaat
Snel geleverd en goede kwaliteit
Op de website geen optie om later pas te verzenden, dus even gebeld met de klantenservice. Ik kon op de gewenste datum de bolletjes laten verzenden zodat we ze niet te vroeg hadden, heel fijn!
Er was een klein probleempje met de bestelling geweest maar dat hebben zij spoedig en heel netjes opgelost.
Tevreden, goede service en fijn product...ik had de klavertjes-vier-doosjes besteld :-)
Precies wat ik nodig had!
Leuk idee en leuke verpakking en vooral betaalbaar.
Bestelling was mooi op tijd goed verpakt. Product groter dan verwacht
Ik moet ze nog uitdelen. Maar de bezorging was super snel. Ga ze gebruiken als een dank je wel.
Nette snelle afhandeling. Een aanrader.
Snelle levering en goedkoop! Ben er blij mee.
Grote bestelling gedaan. Direct op de hoogte gehouden van levenstijd. Netjes en op tijd geleverd.
Makkelijk bestellen en snel geleverd. Afbeelding klopt met wat er geleverd wordt.