Mooi compact en stevig product van het juiste formaat.
Keurig op tijd geleverd,goede site koopzaden .nl.
Tijdige levering en goede prijs/kwaliteit verhouding
Positief!
Leuke cadeautjes!
Supersnelle service, producten waren zoals omschreven, dus blij.
op tijd en goede prijs/prestatieverhouding
Alles prima.
Goede levering
er waren 2 doosjes open gegaan dus alles zaden lagen door de doos ik kreeg gelijk 2 nieuwe doosjes gratis toe gestuurd . super service !!!!
Zaden bestelt, ik kreeg een email dat nog niet alle zaden voorradig waren en zou in week 20 m'n bestelling krijgen. Het is nu week 21.
Prima afhandelen van order
Snelle verzending, prima
Nette afhandeling van mijn bestelling en stipt en prompt afgeleverd.
Voor een klein zaadje met een postzegel van 80 cent u vraagt 6€ verzekering kosten!! Is dit normaal of oplichting?
Geachte meneer / mevrouw, Wij hebben uw bestelling erbij gezocht, maar u heeft bij ons zaden gekocht voor € 1,36 en daarbij is € 2,99 verzendkosten berekent. Heeft u misschien nog een bestelling bij ons gedaan? Mocht er hierbij namelijk € 6,00 voor berekend zijn is dit een fout in ons systeem, wij willen dat dan uiteraard met u oplossen. Wij horen graag van u. Met vriendelijke groet, Team de Oosteindeonline.nl
Snelle levering, goed verpakt. Helemaal blij
Het aanbod is goed; ook een behoorlijk aantal zaden van planten die niet zo gangbaar zijn is verkrijgbaar. Het zaaigoed ontkiemt en groeit al lekker binnen een paar dagen. Bij mijn bestelling zat ook een petunia soort (Petunia Multiflora zaden Purple Pirouette F1). Hier heb ik wel een opmerking over. De zaden zijn zo klein dat ze nauwelijks hanteerbaar zijn. Deze zaden leveren meet een zaaimaatje zou een hele verbetering zijn.
goede service en goed materiaal
Leuke maar vooral makkelijke website, snelle levering, Dank je wel.
Meerdere zakjes besteld, 1 xakje bleek leeg. Na 1 email had ik de dag erop een nieuw zakje. Kwaliteit moet nog blijken, net gezaaid
Prima webshop
Besteld en keur8g op tijd bezorgd
Hartstikke naar verwachting. Bestellen, betalen, effe wachten.........................en krijgen via de post. Micro aandachtspuntje misschien..... als het wat langer duurt dan de verwachting is, mensen effe informeren. Ik zal hier zeker meer aankopen gaan doen. Kwaliteit kan ik nog niet beoordelen, kom daar later nog op terug.
Levering was iets later dan beloofd maar naar omstandigheden ok. Kwaliteit van de zaden kan ik nu nog niet beoordelen