Leuk om cadeau te doen.
Ze beschikken over een duidelijke website en een breed assortiment. De producten zijn aantrekkelijk geprijsd.
Bestelling van bloemenzaden voor Thuiszorg groep Supersnelle levering en servive
3 soorten gekocht. zijn nu aan het groeien
Goede service, snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Stevig materiaal
1 ster is nog teveel
De zaden zijn netjes geleverd, of ze voldoende kiemkracht hebben weet ik pas over enkele weken.
Ik heb biologische zaadjes besteld en ronde turfblokjes. Turfblokjes werken heel handig met het voorzaaien. Geen geknoei met potjes en potgrond zo. Ook over de zeef 12mm ben ik erg tevreden. Er zit veel puin bij ons in de tuin en ik krijg het er nu makkelijk uitgezeefd. Er zitten heel veel zaadjes in de pakjes. Veel meer dan ik nodig heb. Maar ze zijn meerdere jaren te gebruiken of uit te wisselen met anderen.
Ging snel, goed spul.
Nu afwachten of álle bloemzaadjes ook uitkomen. Snelle en nette service.
Snel en goed
Snelle levering, veel keuze en goede prijzen en mooie overzichtelijke web shop
Goede ervaring en snelle levertijd
Kan moeilijk contact leggen, beoordeling geven voordat de zaden binnen zijn, langzame levering. Ze zouden vorige week vrijdag geleverd worden, het is nu donderdag en heb nog niets binnen.... snap dat het druk is bij post nl, maar dit is nu bijna een week.....
Geacht meneer / mevrouw, Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Helaas merken wij dat vooral bij brievenbuspost een achterstand is opgelopen bij PostNL. Deze achterstand is soms wel 2 weken. Mocht u eind aankomende week nog niks hebben ontvangen horen wij dat graag. In deze tijd is het inderdaad erg druk bij onze klantservices, hierdoor zijn wij iets lastiger te bereik. Via email proberen wij binnen 3 werkdagen te reageren. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
Vijf/Zes dagen na de aangekondigde verzending heb ik nog niets ontvangen.
Geacht meneer / mevrouw, Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Helaas merken wij dat vooral bij brievenbuspost een achterstand is opgelopen bij PostNL. Deze achterstand is soms wel 2 weken. Mocht u eind aankomende week nog niks hebben ontvangen horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
snel en verzorgd
Een snelle service, alleen wel beetje laat ontvangen de Track & Trace. Want het pakketje was er eerder dan de Track & Trace
Snel. Gekregen in 3 dagen.
Ik kreeg zaden toegestuurd, die ruim over de uiterste datum waren. Ik vond het niet oké, dat ik daarvoor het volle pond moest betalen. Het waren dure zaden. Toen ik daar in maart 2020 de volgende mail over stuurde: Ik had bij u een bestelling gedaan, zoals u in de factuur kunt zien. Ik heb hierbij een opmerking over de Xotica Pepino € 3,49 1 € 3,49 EAN: 8711117804666 Artikelnummer: 80466 Latijnse naam: Solanum muricatum Toen ik die eergisteren voorgezaaid had, zag ik dat er stond: bruikbaar tot 01.07.2019. zie bijlage. Misschien, dat ze toch nog opkomen, maar de kans is groot, dat ik geld, potgrond en tijd kwijt ben zonder iets. Dit was mijn eerste bestelling bij Koopzaden.nl. Ik ben benieuwd, wat u hiermee gaat doen om er voor te zorgen, dat het niet ook mijn laatste bestelling wordt. Met vriendelijke groet, xxxxx xxxx kreeg ik de volgende reactie: Geachte mevrouw xxxx, Wij begrijpen uw zorgen. Wij kunnen u garanderen dat er wel degelijk zaden omhoog gaan komen. Normaal gesproken (zelfs met juiste datum) word er altijd gesproken van een verlies van 5% bij zaden kweken dit is normaal. Mocht u eind maart nog geen stekjes omhoog zien komen, dan ontvangen wij graag een aantal foto’s en zullen wij uiteraard met een gepaste oplossing komen. Met vriendelijke groet, Stephanie Beck Ik denk, dat iedereen begrijpen zal, dat dit mijn eerste en laatste bestelling is bij Koopzaden.nl.
Geachte mevrouw Borm, Wij vinden het erg jammer dat u niet bent terug gekomen op onze email. Mocht u toch problemen hebben met de stekjes horen wij dat uiteraard graag. Wij hebben deze leverancier ( na het zoveelste probleem) ook uit ons assortiment gehaald. Mocht u problemen hebben met de zaden dan zullen wij nieuwe toesturen van onze andere leverancier. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
I received the order number KZA2020.04.1039 on Saturday (18 April). However, I ordered two bags of Pokon zaai & stekgrond 10 liter, and I received just one bag. I sent email to [email protected] on 20 April and I was informed that will send me the bag the next day (21 April). I didn't receive the missing bag yet.
Dear Sir / Madam, Our apologies, we indeed see that something has gone wrong. You are in our system to receive a new package, but why it has not yet been sent is a mystery to us. I will arrange for the bag to be sent to you tomorrow. once again our apologies. Sincerely, Team koopzaden.nl
Nu 1 bestelling gedaan bij Koopzaden.nl en de levering was snel, de bestelling verliep prima. Zelf vond ik de mobiele website ietsjes minder overzichtelijk maar al met al goed!
Prima, snelle levering. Er wordt nu volop geplant, we zijn benieuwd