Veel info, wel een beetje traag productoverzicht en zoekfunctie.
Hele snelle levering, zelfs in deze tijd. Het beschadigd geleverde artikel (waarschijnlijk door de post kapot gegaan, er zat al een scheur in de doos) meteen zonder vragen opnieuw geleverd en heelhuids aangekomen! Ik ben supertevreden en als ik nog eens iets bestel voor mijn tuin/moestuin zal dat bij jullie zijn!
Ik heb maareen klein tuintje en voor de eerste keer zaden besteld! Eerste ervaring is uitstekend
zeer teleurgesteld, ik heb het door mij bestelde nog stééds niet ontvangen!!
Geachte meneer / mevrouw Paesens, Vervelend om te horen dat u de bestelling nog steeds niet heeft ontvangen. Wij zien dat wij uw bestelling begin deze week hebben verzonden, helaas is het bij de PostNL ook erg druk waardoor uw bestelling er helaas nog wat langer over kan gaan doen. Mocht u na 2 weken nog niks hebben ontvangen horen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
Goede ervaring!
alls boven!
Zeer tevreden; snelle levering
Goed product met snelle levering.
Leuk om cadeau te doen.
Ze beschikken over een duidelijke website en een breed assortiment. De producten zijn aantrekkelijk geprijsd.
Bestelling van bloemenzaden voor Thuiszorg groep Supersnelle levering en servive
3 soorten gekocht. zijn nu aan het groeien
Goede service, snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Stevig materiaal
1 ster is nog teveel
De zaden zijn netjes geleverd, of ze voldoende kiemkracht hebben weet ik pas over enkele weken.
Ik heb biologische zaadjes besteld en ronde turfblokjes. Turfblokjes werken heel handig met het voorzaaien. Geen geknoei met potjes en potgrond zo. Ook over de zeef 12mm ben ik erg tevreden. Er zit veel puin bij ons in de tuin en ik krijg het er nu makkelijk uitgezeefd. Er zitten heel veel zaadjes in de pakjes. Veel meer dan ik nodig heb. Maar ze zijn meerdere jaren te gebruiken of uit te wisselen met anderen.
Ging snel, goed spul.
Nu afwachten of álle bloemzaadjes ook uitkomen. Snelle en nette service.
Snel en goed
Snelle levering, veel keuze en goede prijzen en mooie overzichtelijke web shop
Goede ervaring en snelle levertijd
Kan moeilijk contact leggen, beoordeling geven voordat de zaden binnen zijn, langzame levering. Ze zouden vorige week vrijdag geleverd worden, het is nu donderdag en heb nog niets binnen.... snap dat het druk is bij post nl, maar dit is nu bijna een week.....
Geacht meneer / mevrouw, Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Helaas merken wij dat vooral bij brievenbuspost een achterstand is opgelopen bij PostNL. Deze achterstand is soms wel 2 weken. Mocht u eind aankomende week nog niks hebben ontvangen horen wij dat graag. In deze tijd is het inderdaad erg druk bij onze klantservices, hierdoor zijn wij iets lastiger te bereik. Via email proberen wij binnen 3 werkdagen te reageren. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl
Vijf/Zes dagen na de aangekondigde verzending heb ik nog niets ontvangen.
Geacht meneer / mevrouw, Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen. Helaas merken wij dat vooral bij brievenbuspost een achterstand is opgelopen bij PostNL. Deze achterstand is soms wel 2 weken. Mocht u eind aankomende week nog niks hebben ontvangen horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team koopzaden.nl