Wel wat aan de prijs, zeker als je maar weinig koopt ivm verzendkosten maar je krijgt alles snel binnen en er zijn geen problemen.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verzenden,plus informatie over de bestelde produkten.
Na eenvoudig de zaden te hebben besteld en snel te hebben ontvangen, heb ik dezelfde week de zaden geplant. Nog geen resultaat, maar dat kan ook nog niet. Vooralsnog tevreden.
Snelle levering, prima prijs. We hadden veel zakjes zonnebloemzaad nodig om weg te geven. Was prima om bij koopzaden.nl te bestellen.
Ik bestelde en alles werd supersnel en netjes geleverd! Ook in deze corona-tijd.
Zie titel.
Ik weet niet of en hoe het zaad opkomt maar tot nu toe is mijn ervaring goed.
Gemakkelijke site - dus gemakkelijk bestellen, snel geleverd
Duidelijke site, je krijgt wat je besteld en wordt snel geleverd
Alles is tor nu toe opgekomen.
Een bestelling gedaan bij koopzaden.nl zit nog steeds te wachten op mijn manco. Ik heb een mail gestuurd naar het bedrijf en zit nog steeds te wachten op een oplossing.
Prima service!
I had zakjes met zaden besteld en ze werden goed verstuurd. Wat kan je er verder over zeggen ? De website was goed, overzichtelijk. Zou de volgende keer weer bestellen als ik iets nodig had.
Ziet er goed uit
Ik kan nog niet een beoordeling geven omdat ik mijn bestelling die ik heb gedaan op 21 april nog niet heb ontvangen
Samen met de kinderen gestart met kweken van o.a. pepers, pompoen en andere groenten. Alles in één koop kunnen vinden en door de super klantenservice snel geleverd(ook in deze periode,Top). Zelfs al bezig met een tweede bestelling samen te stellen.nu het uitzoeken van zaden dus,leuk hoor.
zaden snel ontvangen
De geleverde spullen van Koopzaden.nl waren snel en zeer goed vwb prijs/prestatie.
Prima, snel en betrouwbaar
Bestelling klopt en is vlot geleverd.
Achteraf betalen mogelijk, prima. Snelle levering van de zaden.
Door mijn fout heb ik een order 3x geplaatst. Verkoper heeft contact met ons gezocht. Het teveel betaalde weer retour gestort en bestelling geleverd.
Geen probleem het kon Door de brievenbus.
snel en correct
Handige site, snel en correct geleverd.