• Betrouwbaarheid

Product zelfs mooier dan op de foto. Snelle levering, zelfs tijdens de feestdagen. Top service👍

• Betrouwbaarheid

Een beetje oneerlijke reclame ! Maar wel fair om spontaal alles terug te betalen !

Het is spijtig dat jullie op jullie website zeggen dat als een bestelling vóòr 15 u gedaan wordt, alles de volgende dag geleverd wordt ! Wij hadden ook een andere site gevonden om zakjes zonnebloempitten te bestellen maar dat zou 3 dagen duren. Dus kozen we voor jullie winkel ! Toen achteraf bleek dat de bestelling niet op tijd zou zijn voor onze doeleinden, hebben jullie wel onmiddellijk besloten de bestelling stop te zetten en het geld spontaan terug te storten. Dank ervoor !

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Probleempje was meteen opgelost. Erg snel en fijn.

Niks op aan te merken

Goed product, goede service en snelle levering

• Betrouwbaarheid

Makkelijk bestellen snel geleverd.

Snel bestellen, snel geleverd.

Snel en goed

Ik heb, om cadeau te geven, klaver vier doosjes gekocht. Ze zijn heel schattig en echt leuk om weg te geven! De levering was snel. Heel erg tevreden

Zeer snelle service

top

eerste bestelling bij koopzaden. per ongeluk het verkeerde product ontvangen, mailtje gestuurd en direct opgelost goed geregeld

snelle levering, goede verpakking

Ik kreeg mijn bestelling direkt de dag erna al geleverd. Alles was heel goed verpakt. Ook de after pay is heel handig

Snel, goedkoop en precies

Je kan precies zien wat je koopt, voor hoeveel en dit krijg je ook. In mijn geval was het de volgende dag al geleverd via de post.

Fijn en overzichtelijk

Prettige site , alles overzichtelijk in gedeeld en niet te duur. Verzending duurde wel wat langer dan verwacht en het is nog afwachten hoeveel zaadjes op komen natuurlijk.

Netjes snel en goed

Ik heb weer vanalles gekocht en was snel binnen en netjes. Veel keuze. Prima top

Duidelijke website, goedkoop en snelle levering,

Omdat er in een pakje weinig zaden zaten, gratis een nieuw pakje zaad gekregen. Zeer goede service.

top bedrijf

snelle levering mooie site en is ideaal om zo te bestellen

Super, snel, volledig, duidelijk!

Ik vond het snel, super, volledig en duidelijk, vanaf de bestelling tot de levering.

Prima !!!

Soepele en efficiente manier van zaken doen !!!

Alles netjes ontvangen wat ik besteld heb.

Kon niet beter wensen.

Netjes ontvangen wat ik had besteld

Snelle correcte levering

Nog niet bekend.

Bestelling is nog niet aangekomen, dus kan er geen oordeel over hebben.

Ervaring m.b.t. bestellen, betalen en aflevering zijn super.

Zoals vorenstaande. Kwaliteit van het zaad nog niet kunnen testen. Gisteren het eerste zaad uitgezet.

beoordelingsmail is eerder dan dat de produkten geleverd zijn.

prijs sprak me aan tov andere leveranciers/winkels. ik kan product nog niet beoordelen daar ik nog niks ontvangen heb. Zaterdag 8 juni besteld, in pinksterweekend, waar ik wel verwacht had dat ik dinsdag 11 juni bericht zou ontvangen dat deze heden ,woensdag, zouden geleverd worden. deze bestelling was bedoeld ter afscheid van collegae, echter nu zal dit een "achterafje" moeten worden. gr D. Boltong

Goede service mooie internetsite. En snelle bezorging. Verzendkosten zijn niet duur. Kortom perfect.

Schipholweg 1088

2141BG Vijfhuizen