Goed assortiment oké prijs

Mijn kerst verlichting aan vulling.

• Betrouwbaarheid

Kan kort zijn, echt top top en nog eens top

Snelle levering, zeer betrouwbaar wel had ik een probleem met kerstverlichting, contact opgenomen met klantenservice via een mailtje, daar is snel op gereageerd en echt wil niet overdrijven maar het probleem is naar zeer tevredenheid opgelost. Dus absoluut top sevice!

• Betrouwbaarheid

Eindelijk goede lichtjes gevonden!

Beste mensen, na diverse kerstverlichtingen geprobeerd te hebben in de loop van de jaren, heb ik eindelijk deze gevonden en ben er zeer tevreden over! Precies de voor mij goede lichtsterkte en je kunt ze na 10 dagen opladen voor de volgende 10 dagen! Bedankt en fijne feestdagen. Ed.

goede ondersteuning door tuincentrum

De afstandsbediening kreeg ik niet actief. Na een mail aan Tuincentrum kreeg ik het advies om het bedieningspaneeltje vlak bij de stekker te houden omdat daar de sensor zit. Toen werkte alles. Advies: gebruiksaanwijzing aanpassen!

Mooie lampjes snel geleverd

Mooie lampjes snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Geweest bij tuincentrum oosteinde voor 10 meter zacht wit kerstverlichting.

Vak was leeg. Tot wel 2 medewerkers gevraagd of er nog wat in het magazijn lag. Nee,nee helaas. Ik weer naar huus. Dan maar online bestellen. Werd uiteindelijk koop kerstverlichting. Tot mijn stomme verbazing kwam dat vandaan bij ...tuincentrum oosteinde. Echt slecht om niet te zeggen dat er misschien mogelijk nog iets online bij HUN mogelijk was. Ze hadden even kunnen checken op dat moment. Slechte service!

• Betrouwbaarheid

Mooie verlichting, snel geleverd.

Mooie belichting, ben er blij mee. Snel geleverd.

• Betrouwbaarheid

Snelle reactie op mijn vragen en correcte aflevering

Mijn vragen zijn snel beantwoord, en mijn bestelling is ook snel bij ons gekomen.

ruim assortiment, snel geleverd

product is al langere tijd op de markt en nog steeds uit voorraad leverbaar

Toppie

Prima bedrijf perfect verzorgde levering

Goede snelle levering

Duidelijk website, snelle levering

• Betrouwbaarheid

Verlichting niet uit waardoor de batterij leeg is voordat hij weer kan opladen (daglicht)

Volgens de gebruiksaanwijzing zouden de lampjes na 6-8 uren vanzelf uitgaan. Helaas gebeurt dat niet waardoor de volgende dag de batterij leeg is en opnieuw opgeladen moet worden. Dit gebeurt middels een solar zonnepaneeltje. Echter is het niet zonnig weer in de wintermaanden en dus laadt hij niet voldoende op om s’ avonds weer te kunnen branden. Erg ontevreden over het product!

Betrouwbaar

Had kerstverlichting besteld en deze branden gedeeltelijk Werd keurig netjes een nieuwe verstuurd Binnen 2 dagen binnen

Prima service.

Kerstverlichting kapot. Kreeg nieuwe Kerstverlichting toegezonden. Top service!

Prachtig

Snelle levering. Gelijk opgehangen. Mooie verlichting en de lampjes in diverse volgorde branden. Zeer blij mee.

Bestellen en ontvangen

Gewoon netjes. Iets bestellen en keurig ontvangen. Blijkt dus echt te bestaan. Koop bij een gevestigde naam en het komt voor elkaar. Ze bestaan nog.

Heb nog niks ontvangen

Heb nog niks ontvangen

Geweldig !

Snelle levering, geweldig mooie verlichting

• Betrouwbaarheid

Echt een mooi rond net voor buxusbol v 45!

De meestezijn nl vierkant

Klantvriendelijke website, snelle levering

Op afstand zaken is altijd een beetje spannend. Bij koopkerstverlichting.nl goede digitale bereikbaarheid en duidelijke beschrijving producten. Levering was goed en op tijd.

Positief

Makkelijk besteld, snel geleverd en product zoals omschreven. Kortom een positieve ervaring. Laat de kerstdagen maar komen, wij zijn er klaar voor.

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd en prima kwaliteit

De lampjes in de buxusbol voldoen prima, goede kwaliteit. De overige 2 kerstverlichtingen voor in de tuin zijn nog niet opgehangen, maar het ziet er goed uit.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Gewoon prima

Kwaliteit is goed

De website is overzichtelijk en het product werd tijdig geleverd.

Schipholweg 1088

2141BG Vijfhuizen