Schnelle Lieferung, prima Produkt
Goede service Snel verzonden Mooie website en duidelijk
Zie boven
Fast delivery to Germany. Price and packaging was very good.
Mijn bestelling heb ik binnen een dag kunnen annuleren en het geld was per omgaande weer teruggestort op mijn rekening!
Heel snel in huis en keurig verpakt. Van goede kwaliteit en helemaal niet duur. Fantastisch.
Het bestelde artikel werd snel bezorgd. Het was gemakkelijk te vinden op de website en werkte goed. Prijs was redelijk.
Vandaag bestellen en morgen leveren zoals afgesproken. Top.
Jaren geleden kocht ik 3 snoeren met led kerstverlichting. Door een ander gebruik moest ik een extra voeding kopen. Na even googlen vond ik deze leverancier. Gekocht en betaald. Volgende dag geleverd perfect.
De koppelbare kerstverlichting is heel handig
Mooie grote Volkswagen bus van metaal gekocht, met kerstverlichting. Schitterend product
Wij hadden hier kerstverlichting besteld, helaas bij aankomst bleek het een leeg pakketje te zijn. (Verzonden via post.nl) Na telefonisch contact met koopkerstverlichting.nl de volgende dag nieuwe verlichting ontvangen. Super service.
Product zoals verwacht! Top
prima. snelle levering
Zeer snelle levering
verlichting van luca connect xp is nog steeds de mooiste en kwalitatief de betere kerstverlichting.
uitgebreide keuze. Snelle en accurate uitvoering. Duidelijke facturering
Gewoon goed
Ik had via deze webshop een nieuwe kerstboom, lampjes en versiering voor de boom besteld. De verzending en levering was zeer vlot en de producten waren precies zoals omschreven op de website. Héél toffe ervaring met deze shop.
Duidelijke site. Ik ontvang een mail over iets latere levering om de bestelling compleet te maken. Prima. Netjes verpakt. Voorbeeld en beschrijving klopten ook.
hele snelle levering, goed product!
De clusterverlichting is mooi.....ook is het fijn dat je ze kan dimmen. Mooi warm wit.....top!
Prima spullen en vriendelijke medewerkers top
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen