Prima spullen en vriendelijke medewerkers top
De eerste keer dat ik iets bij koopkerstverlichting heb besteld. Alles snel en keurig verpakt geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Hoe klein mijn bestelling ook was het is sbnel en netjes geleverd. Alleen de verpakking had stuk minder groot gekund en had dan minder karton cq papier gekost
duidelijke site en snelle levering
Netjes en snel geleverd wat ik had besteld, met een grappig kadootje erbij, helemaal prima.
Snelle levering,prima prijs/kwaliteit .
Vriendelijke medewerkers als je vragen hebt over de bestelling, snelle levering
Prima levering maar misleidend ivm verzendingskosten Stond niet bij enkel gratis voor Nederland
Makkelijk bestellen en snelle levering
Binnen 1 dag in huis, product zoals om schreven. Zeer tevreden.
Zag een contradictie in specificaties en het product. Gebeld voor info en de jonge dame heeft na controle in de website het product in de specificaties aangepast.
Ik heb Lumineo kerstboomverlichting compact rice 1000 leds besteld. De communicatie over de bestelling was prima en deze werd vlot afgeleverd. Ik heb de verlichting even uit de doos gehaald en getest of de verlichting defect was en of de kleur inderdaad warm wit was. Ik wilde graag warm wit en niet klassiek warm wit. Ik heb al een aantal keren op verschillende websites gezien dat deze termen door elkaar worden gebruikt terwijl de lampjes wel een verschillende kleur hebben. Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen want de lampjes zitten weer in de doos.
Hallo het product is super mooi en niet duur, alleen de verpakking was niet best. Omdat de post er mee gooit was er een bus zand kapot gegaan wat dus helemaal los in de doos zat.
Snel en netjes geleverd.. nu hopen dat hij lang brand.
Van bestellen tot en met bezorgen perfect gegaan.
Zeer snel geleverd en een goed product.
Ik had nog wat extra kerstverlichting besteld voor volgend jaar. Net vóór de kerst was dat niet de beste timing, maar desondanks duurde het maar een paar dagen voor het pakket werd afgeleverd. De lampjes doen het allemaal. Prima geregeld hier.
Had 's middags rond 13.00 besteld de volgende dag al geleverd. Snelle service top
kortom een betere vor dat geld is nergens te vinden !
Snelle levering,goed product en goedkoop.
Snelle levering en duidelijke website
Zonder meer prima!
Wij gaan zeker wat vaker bij Jullie bestellen.
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen