Schitterende clusterverlichting
Goede site, makkelijk bestellen en snel geleverd en alle lampjes doen het
Gewoon goede site, snel besteld, snel geleverd.
Zeer snel de gewenste bestelling compleet in huis
Pakket was zoek bij PostNL. kreeg ik helaas pas na 10 dagen. Desondanks goed proberen op te lossen. Advies zoek iemand anders om de pakketjes te versturen.
Liep prima, bestelling was tijdig binnen en prima geleverd. Je verwacht dit ook tegenwoordig en dat lukt de Nederlandse bedrijven prima.. zo ook dit bedrijf. Lampjes branden mooi en in een mooie warme kleur (redelijk geel).
Binnen een paar dagen had ik de verlichting in huis.
Verpakking leek open te zijn geweest. Inhoud niet echt opengemaakt, want de afmetingen klopte niet. Dus retour gestuurd. Ben nog aan het afwachten vd afwikkeling hiervan.
Prijs/Kwaliteit van mijn aankopen is goed., vandaag besteld, volgende dag in huis. Ik raad aan
Ik heb mijn bestelling bliksem snel ontvangen al was het overal zeer druk door de Corona-crisis.
Ik wilde war extra kerstverlichting voor de komende feestdagen en geen tuincentrum bezoeken. De on-line aankoop was een uitstekend alternatief: gemakkelijk en snel.
Verlichting die ik nodig had vlot besteld en geleverd
Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering
Snelle en correcte service
Niets op aan te merken. Alles wordt zo snel mogelijk klaar gezet voor verzending. Alles getest, geen problemen. Ik vind het enkel jammer dat veel producten van luca connect xp en connect 24 uit stock zijn. Dit is niet alleen hier, maar vele andere online winkels heb ik gezocht waar de items uit stock zijn. Hopelijk komt alles terug. Het is een zeer betrouwbaar product, dat ik de laatste jaren heb gekocht via deze website.
Duidelijke website. Snelle levering. Bezorgkosten aan de hoge kant.
Artikel was precies zoals omschreven.
Was goede dienstverlening maar na bestelproces verneem je 2-tal dagen niets meer. Op de dag van bezorging krijg je geïnformeerd wanneer bezorgd gaat worden. Dit kan ook zijn dat het gogadruk was.
kerstverlichting staat duidelijk omschreven op de site. Met goede foto's erbij. de bestelling was makkelijk en snel te plaatsen en de levering was ook lekker snel. Dank u wel
Het enige jammere was, dat bij een vervolg bestelling het bestelde niet meer aanwezig bleek te zijn, pas volgend jaar weer.
Ik werd na mijn bestelling opgebeld en er werd mij uitgelegd dat de producten die ik had besteld niet op elkaar aangesloten konden worden. Wat een service om zo mee te denken met jullie klanten. Ik vind jullie geweldig.
Mijn koop voldoet geheel aan mijn verwachting.
De door ons bestelde kerstverlichting had een zeldzame productie fout. Daar werd heel vriendelijk en behulpzaam op gereageerd en binnen korte tijd hadden we een nieuw,werkend exemplaar in huis.
Prima product, precies zoals omschreven
Schipholweg 1088
2141BG Vijfhuizen