Ik hou niet van de gewone led lampjes die overal verkocht worden, deze zijn anders. Alleen staat in de beschrijving dat de lampjes van verschillende grote zijn. Dat klopt niet, ze zijn allemaal even groot. Ik had het licht ook wel een beetje feller verwacht.
Snel binnen en duidelijke communicatie
Snel binnen en duidelijke communicatie
Waardeloos
Waardeloos
Waardeloos!!
Snel en goed afgeleverd. Niks mis mee.
Ruilen ging optimaal
zeer goed
Heb de kerstverlichting nog niet uit geprobeerd daar het nog geen kerst is. Maar uitervaring heb ik er goed vertrouwen in daar wij meedere lampen van dit merk LUCA.
Op deze website kon ik snel vinden wat ik zocht, met duidelijke beschrijving van het product. Na bestelling werd het snel geleverd en was netjes verpakt. Betrouwbare website.
Goede communicatie en service
Snelle reactie en afhandeling.
Ik heb een aantal kerstbalpakketjes gekocht, onbreekbare (plastic) omdat mijn katten nog wel eens in de boom willen springen. Helaas waren er al een aantal ballen bij levering toch 'gebroken'. Jammer. Verder wel snel geleverd, en een leuke prijs. Als alles heel aangekomen was, had het helemaal top geweest :)
Geachte Manon, Vervelend om dit te horen. Als u contact met ons opneemt via [email protected] gaan wij uiteraard samen met u opzoek naar u oplossing. Met vriendelijke groet, Team Koopkerstverlichting.nl
Leuke spullen voor weinig, snelle levering
Zeer ruim assortiment met lage prijzen. Levering was snel, product werkt zials het hoort.
Ze hebben geen ruime keuze, maar wat je zoekt is regelmatig best goedkoop.
Geleverde goederen ( kerstverlichting ) van hoge kwaliteit. Zeer tevreden
Snelle afhandeling !