Klantgericht

Wij als fokker zijn erg te spreken over de kwaliteit van de prima snacks en kauwmatriaal voor zowel de pups als de junior en de oudere hondjes . Dog bite is de enige snack die hier gebruikt wordt . Voor alle hondjes is dit top . Ook geven we dit advies altijd graag door aan de mensen die een pup hebben van ons.

Goede producten.

Voor mijn 3 jarige labrador bestel ik bijna maandelijks omdat de producten heel goed zijn en gezonder dan alle chemische troep uit een dierenwinkel. Elke dag op hetzelfde uur staat onze labradorte wachten op zijn snoepje en smullen dat hij dan doet. Ook de verzending gebeurt altijd zonder problemen.

Veel snacks, goede prijs en snelle levering

Grote snacks voor een mooie prijs, mijn honden zijn er erg blij mee.

Goed bedrijf

De leveringen zijn een tijdje slechter geweest maar ondertussen lijkt dit opgelost te zijn. Goede service en bereikbaar

Kwaliteit

Kwaliteit, portie per keuze, ruime keuze, ieders wat wils

Fijne producten, prima levering!

Ik blijf hier bestellen. Ik ben fan van de verschillende trainers. Mooi formaat en vooral de gedroogde long in trainerformaat vind ik nergens anders.

Goed en snel

Netjes bepakt en snelle levering

Prima bedrijf

Altijd netjes en heel snel

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit en wat onze hond vooral leuk vindt is dat er soms een klein cadeau bij zit om eens te proberen.

Tevreden

Snelle levering, goede producten, mijn hond is er groot fan van.

Toppers

Heel goede bedrijf. Heel overzichtelijke site. Super snelle leveringen, altijd correct. Vlotte en snelle communicatie. Heel grote aanbod. Onze honden zijn er fan van!

Eerlijke en goede producten

Onze hond vind alles lekker. Maar haar favoriete koekjes zijn de cenaturio natuur biscuits!!! Goede producten en snelle levering.

Snel , lekker. ToP!!

Al jaren fan

Fijne site met lekkere dingen voor de hond (tenminste aan de hond te merken) Snelle levering, makkelijk bestelmenu, ruim assortiment en schappelijke prijzen. Ook extra voordelige grootverpakkingen.

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit snacks En betaalbaar

Mooie producten en fijne service

Koop altijd paarden worst voor onze hond met allergie voor andere eiwitten en die smult ervan en nooit meer last gehad.

Fijn

Goede website, bezorging vlug en netjes! Kortom wij en honden zijn blij met jullie!

Producten zoals omschreven op de website. Goed verpakt. Vaak nog wat extra’s in de doos voor de honden.

Goed en snelle service

Mijn eerste keer bestelling producten zijn goed en kwalitatief

Hond blij, baasje blij

Lekker veel keuze uit natuurlijke snacks. Goeie brokken die mijn hond ook nog eens lekker vindt.

Smullen

Mijn teckels smullen van de bullepees met knots.

Top top

Heb altijd goed gevoel als ik bestel bij dogbite... Goede voeding en netjes ingepakt. En altijd een kadootje erbij. Mensen met hart voor de zaak

Snel geleverd. Mooie prijs, kwaliteit verhouding. Mon hond is er blij mee.

Zeer positief

Goede service klant vriendelijk goede producten en advies

De producten waren mooi op tijd binnen en mijn hond vind ze erg lekker!

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier bestelde en ik moest natuurlijk eerst wat van de producten uitproberen voordat ik er een oordeel over kon geven. Mijn hond heeft de Dogbite houdbare worsten met smaak gegeten. Ik vond ze wel wat stijf en heb ze in kleine stukjes gesneden. De Groente-Fruit-Kruiden mix vond ik heel bijzonder, dit had ik als beginnend hondenbezitter nog nergens gezien. Ook hiervan eet ze met smaak. Ik vind het erg leuk dat er zoveel variatie te vinden is op de website.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.