Mijn hond is altijd blij als de bestelling van Dogbite binnen komt. Zoek na inspectie van de inhoud meteen iets uit.
Ineke
Grathem
Laden reviews...
784 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 4.757 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,6
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de kwaliteit van de snacks en de snelle, betrouwbare levering. Veel reviews benadrukken een breed assortiment en allergievriendelijke opties. De verpakking wordt genoemd als netjes en de service als responsief. Over het algemeen zijn kopers tevreden met het bestelproces en het plezier van hun honden.
Ineke
Grathem
Kwaliteit is altijd goed, ik kan hier een hoop vinden voor mijn (erg) allergische hond! Sommige dingen lijken eerst duur maar als je dan kijkt wat een ander ervoor vraagt realiseer je, je heel snel dat hun vaak een van de goedkopere zijn. (Ik ga voornamelijk voor de uitzonderlijke dieren). Super blij mee en geen problemen gehad met de leveringen, komt ook snel binnen!
Joëlle
Veenendaal
Ik was lang op zoek naar iets lekkers om mijn hond te belonen, dat heb ik gevonden bij Dogbite.
Tessa
Bornerbroek
Snelle levering met precies de juiste spullen voor mijn pups. Ze doen er nog net geen moord voor.
Anita
Heesselt
Een overzichtelijke web site, en een vlotte verzending! Dus alles snel in huis! De vinden de kophuidbotten heerlijk, en alles gaat schoon op, houden zo!
Paula
Driebergen
Uitgebreide keuze, bestelling is supersnel binnen, zodat mijn hond weer lekker kan genieten!
10 October 2026
Inge
Hengelo
De prijzen zijn prijs kwaliteit altijd goed in orde. Een ruim aanbod en wanneer je besteld ook vlot geleverd
10 October 2026
Laure
Wetteren
Onze hond zweert bij de kophuidplaten van Dogbite, maar heeft nu een nieuwe favoriet erbij het voorntje wat in het dierendagcadeauzakje zat.
9 October 2026
Tamara
Valkenburg
Altijd goede setvice en levetong
Jolanda
DORDRECHT
Product is van goede kwaliteit en de levering is snel en netjes verpakt.
Corine
Rucphen
Top producten, helaas geen fijne kladblokjes meer mee bij de bestelling
Henny
Valburg
Groot assortiment en kwaliteit/prijs verhouding is super goed! Mijn hond is gek op Dogbite
Joan
Bergen op Zoom
De honden vinden het heerlijk. Snel geleverd. Goede productinformatie
Kitty
Barendrecht
Ik bestel al een aantal jaren regelmatig bij Dogbite. Goede producten, levering en service.
M.J.M.
Linschoten
Marion
Heerlen
Snelle levering en goede producten en de hond is er blij mee!
Sophie
Zwolle
We hadden de Lams drop trainer, hertsnack worstjes, eend meat bites en eend vleesticks besteld. De levering was binnen 48 uur. Zodra de verpakking openging, zat er een blije, ongeduldige hond naast me. Alles valt onzettend in de smaak bij de hond.
Rachel
Nieuwstadt
Dogbite heeft uitgebreid assortiment zodat ik mijn hond met allergieën en gevoeligheden toch de juiste voeding kan geven.
Liliane
Bertem
Betrouwbare leverancier
Sjaak
Goes
Snelle levering van de natuurlijke hondensnacks
5 October 2026
Tineke
Alkmaar
Héél blij met de grote herten kluiven Aangezien dat ze geen rund mogen is het best moeilijk om een vervanging te zoeken,maar die hebben we nu gevonden
5 October 2026
Heleen
Beekbergen
Onze hond vindt de natuurlijke hondensnacks erg lekker.
4 October 2026
Mirjan
MARKELO
Mijn 1 jarige teckel had bij thuiskomst goed in de gaten dat ik iets voor haar bij mij had. Samen de doos opengemaakt en 1 verpakking smullen
4 October 2026
Mariët
Wilnis
Netjes geleverd en snel Grote assortiment
2 October 2026
Joke
Petten
Goede kwaliteit .
1 October 2026
A
Delden
Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden.
Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden.
Al onze snacks zijn zonder toevoegingen!
U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.
Ruwerstraat 3
7481 KV Haaksbergen