Mijn hond heeft allergie, en voelt zich daardoor vaak slecht. Door de kauwbotten heeft hij veel afleiding... hij vindt het lekker, en voelt zich door het kauwen beter. En omdat het allemaal natuurlijk is, ..maak ik me geen zorgen over zijn allergie.

Goede kwaliteit en veel keus

Dogbite heeft veel soorten hondensnacks en de prijs-kwaliteitsverhouding vind ik goed. Ook een snelle levering.

Zeer goede kwaliteit snacks

Kon al geruime tijd geen grote stukken Kamelen huid vinden in dieren speciaalzaken. Nu bij Dogbite besteld en ze zijn geweldig. Oordeel hond geniet er weer van. Volgende bestelling zeker weer bij jullie.

Snel goed lekker

De hondjes vinden de snacks heerlijk de worsten ook zeker een aanrader

Alles loopt op rolletjes. Op tijd, keurig verpakt en zomaar wat extraatjes erbij. Een dik verdiende 10

Goede service , snel geleverd

Goede snacks en snelle levering

Prachtige kwaliteit snacks tegen mooie prijzen.

Ze vinden het heerlijk

Goede webshop, zeer uitgebreide keuzes voor iedere hond wat wils , mijn honden zijn gek op de kipfilet,spaghetti zowel runder als varken , Kophuid wordt iedere dag verslonden, de bestelling wordt netjes en vlot afgewerkt en verzonden het enige nadeel wat ik kan verzinnen is dat alles vrij prijzig is , maar het is dan weliswaar weer kwaliteit.

Goede webshop, snel en accuraat. Maar wat ik echt goed vind, is dat er meegedacht wordt. Mijn hond mag alleen paard. Regelmatig vind ik een extraatje in het pakket, en ook dit is dan altijd paard. Dat is niet vanzelfsprekend, en dat pleit voor de mensen die er werken! Kortom, tevreden hond en ern blije baas!

Hele goede snacks

Hele goede snacks

Topkwaliteit en service.

Al meer dan vijf jaar bestel ik bij Dogbite en steeds tevreden. Topkwaliteit, producten en service, gewoon de beste.

Vriendelijke klanten service en snelle levering

Goede producten en snelle bezorging

Als extraatje altijd een snack voor de hond bij de bestelling, wordt zeer gewaardeerd door de hond

Super hondensnacks

Prijs kwaliteit verhouding heel goed. Wij hebben een grote hond, dit had ik ook aangegeven bij de zoekfunctie. De snacks zijn ook echt groot, super want nu kan hij echt even kauwen. Vaak wordt er beweerd dat de snacks groot zijn, maar zijn dat niet. Heel blij mee!

Het voelt goed 'm mijn hondje gezonde en lekkere snacks te geven

De dierenarts denkt dat ik haar tanden poets, wat ik niet doe, maar wel krijgt ze lekkere botjes en gezonde kauwsnacks! Het kan niet anders dan goed voor mijn hondje zijn. En als de doos met lekkers binnenkomt, is de hond al blij. Dus hond blij, ik blij!

Mijn honden smullen wat af...

Heerlijke, gezonde snacks voor de hond!

Ik bestel al een tijdje bij Dobite. De service is snel, kwaliteit van de producten vind ik super goed, heel veel keus en ook de prijs is prima!

Alles was op voorraad, netjes opgestuurd. En natuurlijk iets heerlijk te snoepen voor Hugo erbij. En voor mij een notitie blokje, ben er blij mee.

Alles netjes verpakt Goede en snelle service en levering Goede producten En een kleine attentie dr bij als extra top heel erg blij mee elke keer Kan niet anders zeggen dan een aanrader Om hier je producten te bestellen . Gea.

Tot nu toe positief bij onze pup.Bij de vorige hond gong het ook goed

Zowel de vorige hond als onze huidige pup vinden de snacks erg lekker.Het was een verrassing en erg attent dat er een puppy pakket bij zat.

Top service!

Snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk! De botjes vind onze hond heerlijk! Zoekopdracht is ook handig. Zo hebben wij nu een puppy in huis. Dus handig om te selecteren. De botjes hebben geen toevoegingen. Dus gezond voor onze hond.

Goede kwaliteit snacks en super service

Al jaren zeer tevreden over de snacks, en niet onbelangrijk de service is ook goed. Klachten worden serieus afgehandeld.

Goede priducten

Goed assortiment Verse snacks Altijd snel geleverd en service

Super kwaliteit en prettige service.

Prettig bedrijf, denkt met je mee!

Groot assortiment en snelle levering

Dogbite levert goede kwaliteit en service.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.