Netjes en super snel

Fijne kwaliteitsvolle producten

Veel keuze, van een snelle beloningsnack tot een rustgevende knabbelsnack. Alles wat stevige bijters nodig hebben.

Heerlijke en gezonde snavels voor mijn viervoeters vind ik heel belangrijk En die zijn bij jullie in overvloed te verkrijgen.

Ik kende het bedrijf eerst niet, we kregen een proefpakketje van de puppycursus. Inmiddels hebben we al 2 keer besteld en de hondjes zijn er dol op!

Snelle levering, netjes ingepakt, altijd een kaartje erbij wie het heeft ingepakt ,per telefoon ook altijd behulpzaam en vriendelijk De honden vinden het heerlijk als de doos aan komt staan ze er al om heen met een blik ons lekkers

Geweldige snacks voor je viervoeter

Goed hollands spul, en snelle leveringen Prijs is best hoog maar ja als de kwaliteit maar goed blijft!

Altijd kwaliteit, de hond geniet van alle trainers en snacks

Al jaren (8) vaste klant. Kwaliteit en lekker.

Betrouwbaar en snel

Zoals altijd levert Dogbite snel. De communicatie over de aankomende vakantieperiode was heel erg fijn zodat we het voer voor onze hond op tijd binnen hebben. Ik hoop dat we nog lang het voer voor onze hond bij Dogbite kunnen blijven bestellen.

Top producten hypoallergeen

Mijn hond kan niet wachten om de bezorgde doos met heerlijke hypoallergeen snacks te openen ( lees scheuren). Er zit vaak een heerlijke verrasing bij. Nu is hij enthousiast bij elk bezorgd pakket. Maakt niet uit van/voor wie……

Perfect geregeld

Fijne jaarwisseling

Goede producten en service, klant vriendelijk

Altijd perfect!

Mooie kwaliteit, veel keuze en altijd snel geleverd! Ik kreeg een mailtje dat het favoriete product (de herten nekspier) weer binnen was, dus meteen maar een doos besteld!

n

Een lekkere snack die ze niet binnen een half uur op hebben

Snelle verzending. Een betaalbare lekkere snack die niet binnen een half uur verdwenen is. Hondjes zijn er blij mee..

Geweldige service

Snelle levering Goede hondensnacks Hond blij Top

Zoals altijd snel geleverd goede kwaliteit goede prijs

Persoonlijk

Prima snacks en groot assortiment…toppie! En als ik een vraag heb bij opmerkingen, altijd een persoonlijk telefoontje om e.e.a. af te stemmen. Heel fijn!

Prima kwaliteit snacks, groot assortiment, snel geleverd

fijne snacks

Veel keuze, voor alle leeftijden, in goede prijs-kwaliteitverhouding. Makkelijke bestelwijze, en snelle levering.

Levering is zoals verwacht weer snel opgepakt en afgehandeld

Altijd een fijne service

Regelmatig bestel ik bij dogbite als ik vanuit Zweden weer in Nederland ben. En altijd is de service super. Snel geleverd. Ook verzenden naar Zweden gaat heel goed, maar dan heb je hogere verzendkosten.

Geweldig!

Mijn hond helpt graag de doos open maken en zoekt meteen iets te knabbelen uit. Haar Kerstsok is ook al gevuld.

Altijd goed

Goede kwaliteit, snel geleverd

Honden genieten!

Snelle bezorging,de honden genieten, dus ik ook! Top botten! En leuk een cadeautje erbij! Wat wil een hond en zijn baasje nog meer!

Goede kwaliteit hondensnacks, keurige en snelle levering.

Goede kwaliteit hondensnacks. Levering in een keurige verpakking en ook snel. Jammer dat er verzendkosten zijn tot 49€.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.