Vandaag besteld morgen in huis.

Lang gezocht en gevonden

Voor mijn hond ben ik op zoek geweest naar (goede) visolie van vis met hoog percentage omega 3 (ik wilde perse geen olie van kweekvis). Uiteindelijk wilde-zalmolie gevonden bij dog-bite. Zowel mijn hond als ik zijn daar heel blij en tevreden mee.

Prima bedrijf

Altijd snelle verzending van kwalitatief goede producten.

Zeer fijne producten

Wellicht nog beter op allergieën kunnen filteren in de webshop

Heel tevreden!!!

Site is duidelijk, bestellen en snel thuis en ook nog altijd een lekker snakje extra ! Mijn hond mag niet alles eten dus bestel ook altijd hert en het extraatje is dan ook altijd in hert!

Altijd goed

Erg goed uitziende snacks

Supersnelle levering van goede geprijsd product

Binnen 1 dag binnen en goed verpakt. Mason geniet van zowel de houdbare paardenworst als van de gedroogde paardenlong.

super snacks en snelle levering

Ik bestel al jaren bij Dogbite, veel variaties in de snacks en het is goed spul. De levering is altijd snel. zeer tevreden met Dogbite

Nette levering, goede snacks.

Onze hond is dol op deze natuurlijke snacks. Er is veel keuze en de kwaliteit is goed.

Top producten

Top producten voor een prima prijs! Ik ben al 5 jaar klant tot volle tevredenheid!

Fijne site en fijne kauw staven! Goeie service en uitstekend verpakt

Geweldige service en onze hond is super blij

Perfect op tijd en een groot assortiment en keuze en zeer voordelig onze hond is er super blij mee

Prettig contact via Messenger gehad over het afhalen van een bestelling en alles netjes verpakt geleverd. Zoon van 12 heeft de bestelling opgehaald en werd heel vriendelijk te woord gestaan. Producten eveneens zoals verwacht.

Al héél véél jaren vaste klant

Héél véél keuze . Goede prijs/kwaliteit

Goede gezonde snacks voor mijn hond

Snelle levering mooie producten

super

Mijn honden zijn altijd blij met de snacks van dogbite.

Geweldig kauwgenot voor mijn hond

Mijn hond heeft de neiging om snel stukjes door te willen slikken van kauwsnacks. Deze mega-grote runderkophuid platen zijn werkelijk SUPER!!! Heerlijk groot, lekker dik voor urenlang kauwen: ze doet er heel lang mee! Voordeel: tanden worden er ook nog eens schoon van! Geen tandplak meer op kiezen!

Geweldig product, snelle levering, eerlijke prijs

Geweldig product, snelle levering, eerlijke prijs

Snelle service en top.produkten.

Snelle service en top produkten.m.n honden zijn er gek op.toppie

Top kwaliteit voor nette prijs

Goede producten, voldoende keus

Gezonde en super goede producten voor de hond

Gezonde en super goede producten voor de hond. Onze hond is er gek op. Snelle levering. Zeer zeker aan te bevelen

Prima producten en snelle bezorging

Ik kan op de site van dogbite goede en lekkere producten bestellen tegen een prima prijs. Ook wordt alles snel geregeld en bezorgd

super bedrijf met nog service

Snelle levering, in uitstekende staat ontvangen. En vragen worden altijd keurig beantwoord.

Prima voer (Cenaturio) goede service

Zie boven

TOP

De grote kauwplaten vallen zeer goed in de smaak bij mijn hond. Hij heeft er ook redelijk lang plezier aan in tegenstelling tot andere kauwstaven.

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.