Altijd goed spul voor mijn hondjes

Goede service dogbite.

Ben ruim 3 jaar als klant bij Dogbite. Plus punten: zeer goede service, uitgebreid assortiement er is altijd een kleine verrassing in het paket. levering komt binnen 2 dagen. Min punten: prijs is beetje aan de hoge kant. Uitleg minpunt, beetje hogere prijzen ,maar het is niet erg omdat je hebt een zeer goede service. Ik lees vaak in de revieuws dat levering niet snel genoeg voor de manesen, levering ligt niet aam het bedrijf levering ligt ann de bezorgerbedrijf.

Goede snacks voor een betaalbare prijs

Wij bestellen al bijna 6 jaar iedere maand bij Dogbite. Onze hond is gevoelig voor rund & kip, gelukkig heeft Dogbite een uitgebreid aanbod met ook heel veel hypoallergene snacks. Bij bijna alles heb je ook keuze voor grotere verpakkingen. Kwaliteit is al die jaren consistent goed, de prijs is betaalbaar en de service is top!

Feest voor de honden

Als de door met de snacks komen is het altijd feest voor de honden, ze ruiken het door de doos heen! Snelle bezorging en goed verpakt

Ruim assortiment gezonde snacks, tegen normale prijzen en hele goede service

Wij bestellen al jaren snacks voor onze honden bij Dogbite. Zeer ruim assortiment, soms weer nieuwe producten of juist mooie aanbiedingen. Altijd snel in huis, prima service en soms met een leuk extra'tje

Zeer betrouwbaar

Duurde deze keer wat langer dan normaliter, maar dat schijnt te maken te hebben met de feestdagen,voor de rest geen bijzonderheden

Snel, leuk en goed ingepakt + verzonden

Zoals eerdere bestellingen ook deze bestelling vlot en goed ontvangen. Plus een leuk kaartje van Lynn en een extraatje voor onze jarige viervoeter. Volgende keer bestellen wij hier gewoon weer.

Goede service en een snelle levering!

Goede service en een snelle levering!

Nog niets om positief over te zijn

Ik krijg een mail waarin ik mijn ervaring moet omschrijven en of mijn hond van de snacks geniet ? Hier kan ik spijtig genoeg niet op reageren omdat de levering lang duurt normaal worden ze vandaag eindelijk geleverd

goede kwaliteit en super service.

perfect

Veel keuze uit kauwsnacks voor allergische hond

Veel keuze uit snacks voor onze allergische hond. Ook een goede houdbaarheidsdatum. Zo heb ik altijd een kleine voorraad in huis. Netjes verpakt en snel verzonden. Ook leuke aanbiedingen zoals de lamsplaten. Deze vallen zeer in de smaak

Goede service, klantvriendelijk en goed bereikbaar

Kwaliteit

Heel veel keus, snelle levering, natuurlijke supersnacks van hoge kwaliteit. Onze Rhodesian Ridgebacks zijn er dol op!

Lekkere worstjes

Ik ondervind dat mijn hond voorkeur heeft voor worstjes ,en die vind ik in vele smaken bij jullie, onze dank daarvoor

Mooie kwaliteit

Bestelling van dogbite kwam weer binnen. Zorgvuldig ingepakt. En onze hond was blij met de nieuwe voorraad. Dus de eerste zaken zijn al zorgvuldig en smaakvol opgegeten.

Onze hond vind alles heerlijk.

Vooral de runderlongen vindt ze echt heerlijk en het is van hele goede kwaliteit.

Goede kwaliteit

Ruime keuze, goede prijs en kwaliteit

Goede kwaliteit

Veel variatie, goede kwaliteit. Voor elke hond iets passends te krijgen. Netjes verpakt en levering conform aangegeven levertijd.

Positief

Levering duurde wel wat langer

Wij zijn bij dogbite gekomen om dat onze hond maar 1 soort eiwit mag hebben en dat is paard. Bij dogbite hebben ze paardenlong trainers die onze hond mag hebben. Hij vind ze heerlijk.

Zeer tevreden over de botjes en de levering!

Via onze fokker op deze site terecht gekomen. Zeer goede botjes, goede kwaliteit. Onze pup vindt het heerlijk! Wij zijn zeer tevreden en blijven lekker door bestellen!

Zeer tevreden!

Producten zijn goed verpakt en zien er goed uit. Bezorging vlot.

Steeds in orde Altijd lekker vers Hondjes super tevreden

Gewedlig

Geweldig en de service ook.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.