Topkwaliteit

Topkwaliteit en niet duur! Super service. Mijn hond is dol op alle verse producten

Goede producten, snelle levering

Mijn honden zijn er dol op

Goed assortiment. Heerlijke natuurlijke snacks

Goede kwaliteit voor nette prijs. Genoeg keuze. Puur natuur

PROFESSIONEEL

EEN PROFESSIONELE AFHANDELING VAN ORDER TOT LEVERING MET DUIDELIJKE EN TIJDUGE COMMUNICATIE

Tevreden

Ik ben door een vriendin bij dog bite gekomen .bestel elke maand via haar en Soms zelf nog privé zeer tevreden over de producten. Een kleine opmerking heb ik wel had bij mijn bestelling kalkoen meat bites premium besteld vooral om de. Hond van mijn vriendin te belonen die op een speciaal dieet staat en wel kalkoen mag hebben.maar de bites roken erg muf en alle honden wilden ze niet eten .wilde dit even doorgeven .over de verdere producten tevreden.

Prima kwaliteit

Prima producten goede aflevering ed. Wel een beetje duur .

Altijd snel geleverd

Altijd netjes en correct, krijg ook keurig mijn puppypakketjes, dus ben er blij mee, vooral voor een fokker is het fijn om grotere hoeveelheden te bestellen en dan is dat beduidend goedkoper!

Goede spullen. Goede prijs kwaliteit

Prima voeding

20 kilozak is voor mij te zwaar

altijd goed

goed en snel geleverd

Goed, voor een goede prijs

Goed aanbod en goede prijs/kwaliteit

Goed aanbod en goede prijs/kwaliteit

Super!!

Goede producten voor mijn allergische hond en ze reageren snel en positief op verzoekjes. Daarnaast zit er ook altijd een extraatje bij voor mijn hond. Daarom bestel ik hier ook zo vaak ☺️

Prima, ik bestel regelmatig.

Altijd snel verzonden, en regelmatig een klein cadeautje voor de hond erbij. Enige wat ik mis: abonnement vorm zodat hondenbrokken bijv 1x in de 8 weken worden bezorgd.

Goed assortiment.

Veel goede verschillende soorten snacks tegen een redelijke prijs… mijn honden zijn er dol op! Snel verzonden en ze zijn ook nog eens klantvriendelijk, met vragen kan je contact opnemen en je krijgt altijd een antwoord terug, hele aardige mensen.

Goed spul én biologisch!!!

De service is snel en alle snacks zijn goed. Onze hond vind vooral de biologische biscuits heel lekker.

Heel tevreden

Heb nu een paar keer besteld en het is top wat je krijgt. Ik bestel veel die kophuid platen en die zijn super voor onze bull terrier.

Heel fijnn

Goede en fijne snacks

fijne snacks voor mijn honden.

Mijn honden zijn altijd blij met de snacks van Dogbite.

Makkelijk besteld, snelle verzending

Fijne site om te bestellen. Altijd een extraatje in de verpakking. Super tof!

Prima kwaliteit snacks, groot assortiment, snelle levering

Uitstekende levering

Saartje vind het altijd heerlijk als alles weer binnenkomt! Natuurlijke producten en fijne communicatie

Prima verzorging van de bestelling en leuke puppakketjes

prima levering, en snel

Super service

Door dat ik hoorde van een Fokker dat Dogbite goede Konijnenoren zouden hebben , ben ik hier gaan bestellen. Ja het is wel wat duurder, dan andere webwinkels, maar weet wel dat het uit de EU komt en niet uit China . En al het goede voor de hond toch. Ik blijf hier bestellen . Ook vlug geleverd .

Nieuwstraat 21

7496AN Hengevelde

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.