Top snacks voor onze hond met een prima levertijd. Ik heb er niks op aan te merken. Al meerdere bestellingen bij dogbites gedaan en zal dit ook blijven doen!

Na uitleg de goede snacks

Na een te m efoontje geb ik g ook Ede uitleg gekregen over snacks voor de hond

Zeer ruim aanbod aan natuurlijke producten aan zeer scherpe prijzen. Mijn hond tevreden, ik ook tevreden. Tevens zeer snel geleverd :-) .

Prima snacks, vlotte levering.

Duidelijke webshop, snacks zien er goed uit. Leuk dat er iets extra's bij zit.

Fijne site Snelle levering Goede service

Beste alleen spijtig dat het niet zo goed gaat vanuit België via de app bankcontact te betalen, alleen via directe overschrijving Dank u Mvg Renate Criar

Goede service en producten!

Er was een product niet leverbaar van de bestelling die ik gedaan had. Ik kreeg daarover netjes een telefoontje of ze er een vervangend product voor in de plaats mochten doen. De volgende dag kreeg ik mijn bestelling bezorgd, top service!

lekker snacks, gezond en goede kwaliteit

lekker snacks, gezond en goede kwaliteit, groot genoeg keuzes

Snel en goede kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit. Mooie grote snacks!

Goede service, snelle levering.

geweldige service

Mooie producten en als er een keer iets niet helemaal in orde is, wordt dat meteen en heel goed opgelost. Fijn bedrijf.

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel keus en goede kwaliteit producten, onze hond is er dol op. Altijd zeer snel geleverd, netjes ingepakt en de producten zelf zijn ook netjes verpakt.

Duidelijke bestelstraat en -communicatie. Snelle levering. M’n hond is super happy met hun producten, die ook nog eens scherp geprijsd zijn.

Goede producten tegen een eerlijke prijs

Ik ben zeer tevreden over de producten van Dogbite. Ik bestel altijd hetzelfde en mijn hond is er gek op. Alles wordt altijd snel geleverd. Ik heb bij de laatste bestelling het idee dat de producten iets kleiner zijn dan andere maar alsnog zijn jullie goedkoper dan de concurrenten.

Redelijke prijzen en snelle levering

En de honden vinden het heerlijk, producten zin er altijd goed uit

Prima site prima service

Gemakkelijk bestellen via de site. En toen een bestelling langer duurde door hun voorraadbeheer werd ik gebeld of dat een probleem is en kreeg ik een goedmakertje erbij.

Duidelijke website, goede productinfo en snelle levering

Duidelijke website, goede productinfo en snelle levering

Wij zijn erg tevreden

De honden vinden het heerlijk, alles ziet er piekfijn uit en wordt snel geleverd.

Makkelijk bestellen en goed product

Goede kwaliteit hondensnacks en snelle levering

Geweldig!

Wij zijn mega blij met dogbite, bestellen er maandelijks. Snelle levering, en top kwaliteit. Oh, en zeker niet duur!

Goede service, ruim assortiment. Vlotte levering.

Makkelijk te bestellen en een vlotte levering. Het assortiment biedt ruimte voor voldoende afwisseling.

Hele fijne producten en een snelle service!!

Positief, de producten worde netjes beschreven en er staat bij wat op voorraad is en alles wordt snel verstuurd. Als je de filters gebruikt voor wat je zoekt, kom je heel snel op de juiste producten voor je hond uit. Top service

Tevreden

Goed en ruim assortiment. Troepvrije producten. Tevreden hondjes en baasjes.

Alles is prima geregeld

Prima snacks voor onze hond Snelle levering Prijs kwaliteit is prima.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.