We hebben een flinke hoeveelheid snacks besteld die netjes verpakt geleverd zijn.

Heel snel en goed verzorgd.

Meer dan dik tevreden

Fantastisch kauwmateriaal!

Ik bestel al een hele tijd bij dogbite, soms maak ik een uitstapje naar een andere leverancier, maar dat valt dan toch vaak tegen. Mijn hond mag geen kip en rund, gelukkig is er voldoende keuze!

lekkere snacks voor onze puppy

heerlijk traktatie voor onze kauwgraag puppy, uitgebreid assortiment om te kiezen, en bestellingen zijn snel afgehandeld en geleverd, echt een aanrader!

Hele goede ervaring

Zowel in alle artikelen als in levering tot nu tot hele goede ervaringen met dogbite. Bestel nu al jaren hier

Altijd snelle en correcte levering

Ook steeds leuk een extraatje te vinden bij de bestelling.

Snel en goede afhandeling

Zeer overzichtelijk en heel goed te doen

alles wat ik tot nu besteld heb was prima in orde en altijd vlot geleverd

Snel en goed

Snel en goede levering

Fijne overzichtelijke site met iedere maand aktieproducten en een goede service

Ik bestel al jaren bij dogbite voor onze 2 tervuerense herders en ben er zeer tevreden over. Het enige waar ik minder tevreden over ben is de bezorger DHL. Nu al twee keer mijn pakket niet bezorgd en weet dus niet waar mijn pakket gebleven is. Dat is jammer. Ik zou kiezen voor Post.nl!

Heel tevreden

Vlotte levering. Goede kwaliteit en veel keuze. Onze honden smullen ervan.

Goede ervaring .

Is goed mooie pensstaafjes , alleen de blikvoeding is vrij prijzig. Maar hij vind het heerlijk , vermengd met brokjes . Vriendelijke groet Anita Game

Uitermate tevreden

Snelle levering, en mijn honden vinden de snacks heerlijk.

Altijd blije honden en een blije baas

Ik bestel er altijd kluifdingen voor de honden. Ze vinden alles heerlijk!

Prettig, professioneel en klantvriendelijk

Altijd snelle levering, nooit foutjes en goede prijs. Bij wat problemen met bezorger ook gelijk actie ondernomen, heel prettig!

Zeer breed assortiment

Heel veel keuze met een super snelle levering. Geleverd met een extraatje voor ons maatje. Zelfs voor dieren die gevoelige darmen of allergische reacties hebben

Uitstekende lange houdbaarheid is netjes.Keurig verpakt Top Vaste klant erbij .⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Is er door u iets aan te doen dat de vreselijke personeelsleden die bezorgers van jullie kostbare spullen gewoon neergezet worden voor je voordeur gewoon daarna zo snel mogelijk weg zien te komen terwijl ik tijdens dat wegkomen al de deur open doe maar invalide ben vaak met zware pijnstillers op bed lig en ik mijn slaapkamer deur open doe en nog geen 2 meter de voordeur zit ik woon daarom aangepast gelijkvloers Het zijn soms hoge bedragen die een zak Orijen Toendra bv worden achter gelaten en ze mijn legitimatie behoren te vragen. Er zijn ook lieve keurige bezorgers bij die ik wil bedanken dat ze wachten en netjes met onze spullen omgaan. Ik weet niet wie te bereiken maar het zijn ook uw goede nette spullen .sorry dat ik het meld .

Heel erg goed

Snelle levering Mooie producten, keurig verpakt en het belangrijkste, de honden vinden alles heerlijk!!

Goede producten

Goede producten, prijs-kwaliteitverhouding goed, snel geleverd en goede service

Prima producten en snel geleverd

Producten zijn prima en goed verpakt en snel geleverd. Onze hond zit gelijk met zijn neus op de doos.

Goede kwaliteit, snelle levering

Optijd verstuurd nog niks binnen

Wacht al 2 dagen op me pakketje netjes optijd verstuurd maar DHL kan me huis niet vinden

Mooie producten, snelle levering en super service!

Mijn honden genieten al jarenlang van de vele verschillende producten van Dogbite! Ik heb meerdere merken geprobeerd, maar deze producten zijn voor mij de beste! Ook is er volop keuze voor honden met allergieën. En telkens weer een snelle levering en super service als je vragen hebt! Ik hoop nog veel bestellingen bij jullie te mogen doen! Top!

Altijd tevreden

Mooi assortiment, mooie prijzen en goede levering

top

top

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.