Ben zeer tevreden over dogbite.

De bestelling is altijd snel binnen. Je word keurig op de hoogte gehouden over hoe wat waar de bestelling is. De producten zijn altijd keurig verpakt.

een goede vertrouwde website

Al jaren bestel ik er mijn hondensnacks en al net zo lang een goede service met een goed product

Heel tevreden en blije honden hier. Gezonde snacks. Snelle levering.

alleen maar goeds

alles is altijd in orde en je wordt heel goed behandeld als je contact heb, je wordt gelijk teruggebeld . en de kwaliteit van de spullen is top

Voor ons de eerste bestelling maar echt een aanrader. Snelle levering van goede producten verpakt in een handige hersluitbare verpakking. Verzendkosten niet te hoog. Wij bestellen hier zeker vaker!

top kwaliteit voor een lage prijs

we bestellen al geruime tijd bij dogbite en zijn altijd super tevreden snelle levering en kwaliteit zeer aan te bevelen

Groot assortiment super snacks

geweldig wisselend assortiment met gezonde snacks, snelle service en goede verpakking

Ze snel en correct geleverd.

Snelle levering. Mooi produkt

Ik ben heel blij met jullie mooie produkten. Ik ben aan vast afnemer van de runderkopplaten XL en van de runderkauwstaven XL. Die zijn meestal uitverkocht. Dat is dan weer jammer. Ik hoop dat jullie daar meer van gaan inkopen. Alle andere produkten zijn ook zeer goed. Maar op deze leun ik.

Goede kwaliteit! Perfect voor honden met allergieën.

Mijn hond mag door zijn allergieën alleen maar paard en lam eten. Het is echt super moeilijk om dan lekkere snoepjes te vinden, maar hier is er gelukkig ruime keuze. Sinds ik deze website heb gevonden bestel ik nooit meer ergens anders. Het ziet er altijd super goed uit en het is altijd goed verpakt. Ik ben dan ook zeer tevreden over Dogbite.

Fijne producten

Levering volgens afspraak De hond vindt het product ontzettend lekker

Tevreden honden

Zowel ikzelf, als onze honden zijn uitermate tevreden over Dogbite. De bestellingen worden snel geleverd, zonder al teveel administratieve rompslomp. De gestoomde vleesworsten zien er appetijtelijk uit en de geur is niet mega overheersend. De honden zijn er dol op. Dat laatste geldt ook voor de snacks en het kauwmateriaal. Kortom, wij tevreden en de honden ook!

Favoriete webshop voor onze hondensnacks

Dogbite is een hele fijne webshop. Zeer ruim assortiment waardoor wij onze honden veel variatie kunnen aanbieden. De prijs en kwaliteit zijn zeer goed. Regelmatig nieuwe producten en scherpe aanbiedingen. De bestelling is altijd snel in huis, met vaak extra proefverpakkingen. Onze favoriete webshop!

Beste website voor natuurlijke hondensnacks

Veel keuze, veel producten goedkoper dan ergens anders. Zeer goede service!

Goede kwaliteit honden snacks

- Zeer goede kwaliteit honden snacks - Snelle levering!

Heel blij met Dogbite!

Ik vind het assortiment heel uitgebreid. Bestellingen komen snel, afhandeling is goed.

Goede producten snelle levering

Bestelling goed verpakt en snel in huis, ruime sortering, zeer tevreden

Top.

Alles correct verpakt. Bestelling was prima verzorgd. Alleen jammer dat de buitenverpakking beschadigd was.

Super producten snelle levering.

Super producten, snelle levering. Goede service!

Sommige stukken nekspier v paard waren kleiner als aan gegeven

Zie boven

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, veel keuze, goede kwaliteit

Netjes verzorgd en bestelling compleet.

Keurig verpakt. 1 ster minder om de snelheid. Dit duurde een dag langer dan ik had verwacht. Verder prima!

veel keuze ,prima kwaliteit voor een schappelijke prijs

veel keuze ,prima kwaliteit voor een schappelijke prijs snelle levering

Ruime keuze en snelle verzending

Leuke website met een ruime keuze aan snacks voor de hond. Het minimum bestelbedrag voor gratis verzending is tenminste niet zo hoog zodat je niet in 1 keer zoveel hoeft te bestellen.

Ruwerstraat 3

7481 KV Haaksbergen

Over Dogbite

Wij zijn gespecialiseerd in gedroogde snacks voor de hond maar ook een klein gedeelte voor de kat. Wij kopen alles in bulk. Hiervan sorteren we de snacks op kwaliteit, zorgen voor de juiste maten, daarna selecteren en verpakken. Dit doen wij om een goede kwaliteit en uiteraard verse snack te kunnen aanbieden. Wij proberen een groot assortiment hiervan aan te bieden. Al onze snacks zijn zonder toevoegingen! U kunt voor vragen altijd bij ons terecht.